Galatasaray Mauro Icardi transfer için devreye girdi! Okan Buruk'un istediği yıldız ortaya çıktı

Mauro Icardi transfer için devreye girdi! Okan Buruk'un istediği yıldız ortaya çıktı

06.08.2023 - 19:17 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da gözler bir yandan da transfer çalışmalarına çevrildi. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı-kırmızılıların gündemindeki yıldız futbolcunun transferi için Mauro Icardi'nin de devreye girdiği öğrenildi.

Mauro Icardi transfer için devreye girdi Okan Burukun istediği yıldız ortaya çıktı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Kadrosuna yeni yıldızları dahil ederek hedeflerine ulaşmayı planlayan sarı-kırmızılılarda tecrübeli teknik direktörün istediği oyuncu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Okan Buruk'un takımda görmek istediği başarılı futbolcu için Mauro Icardi'nin de devrede olduğu aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

TRANSFERLER ART ARDA

Galatasaray'da kurmaylar transfer döneminde önemli isimlerle anlaşma sağladı. Kaan Ayhan'ın bonservisi Sassuolo'dan alındı. RB Leipzig'in İspanyol sol beki Angelino satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. Mauro Icardi'nin bonservisi için Paris Saint Germain'le anlaşma sağlandı.

Türk asıllı Alman orta saha Kerem Demirbay takıma dahil edildi. Forvet hattına Cedric Bakambu ile Halil Dervişoğlu geldi. Crystal Palace'tan ayrılan Wilfried Zaha'yı renklerine bağlayan Galatasaray, Gaziantep FK'dan Günay Güvenç'le de sözleşme imzaladı.

Mauro Icardi transfer için devreye girdi Okan Burukun istediği yıldız ortaya çıktı

AYRILIKLAR PEŞ PEŞE

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda sözleşmeleri sona eren Juan Mata, Bafetimbi Gomis, Emre Taşdemir ve Okan Kocuk'la yollar ayrıldı. Süper Lig devinde kiralık sözleşmeleri biten Milot Rashica ile Samuel Adekugbe de takımlarına geri döndü.

Galatasaray'ın genç oyuncuları Metehan Baltacı, Kaan Arslan, Batuhan Şen, Alexandru Cicaldu ve Taylan Antalyalı kiralık olarak takıma veda etti. Emre Kılınç, Abdussamed Karnucu ve Atalay Babacan bonservisleriyle birlikte sarı-kırmızılılardan gönderildi. Mathias Ross, 250 bin euro karşılığında NEC Nijmegen'e kiralandı. Mostafa Mohamed'in sözleşmesinde yer alan 5 milyon 750 bin euroluk opsiyon maddesi Nantes tarafından kullanıldı.

Mauro Icardi transfer için devreye girdi Okan Burukun istediği yıldız ortaya çıktı

LEANDRO PAREDES YENİDEN GÜNDEMDE

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Fred, Tanguy Ndombele, Saul Niguez, Youssouf Fofana ve Ryan Gravenberch ile görüşen Galatasaray'ın transferdeki bir numaralı hedefi Leandro Paredes oldu.

Sarı-kırmızılıların, Arjantinli oyuncunun transferi konusunda Paris Saint Germain ile anlaşmaya vardığı aktarıldı. 29 yaşındaki orta saha için Ligue 1 deviyle 6 milyon euro karşılığında el sıkışıldığı kaydedildi.

Sarı-kırmızılıların, Leandro Paredes ile görüşmelerde bulunduğu belirtildi. Avrupa devlerinden teklif bekleyen Arjantinli oyuncunun, Galatasaray'ın şartlarını bu nedenle kabul etmediği vurgulandı. Leandro Paredes'in Paris Saint Germain'in yeni sezon planları arasında yer almadığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Mauro Icardi transfer için devreye girdi Okan Burukun istediği yıldız ortaya çıktı

MAURO ICARDI DEVREDE

Orta saha kurgusunu Lucas Torreira ve Leandro Paredes üzerine kurmak isteyen Galatasaray'ın tecrübeli oyuncu ile bir görüşme daha yapacağı ifade edildi. Paredes için Mauro Icardi'nin de devrede olduğu aktarıldı.

Galatasaray'ın Mauro Icardi'nin bonservisini almasının ardından yıldız futbolcunun sarı-kırmızılılara daha sıcak baktığı kaydedildi. Galatasaray'ın Leandro Paredes'le anlaşması halinde 2 milyon 500 bin euro garanti ücret ve 1 milyon 500 bin euro imza parası ödeyeceği vurgulandı.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTECEK

29 yaşındaki orta sahanın Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Arjantinli oyuncunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro. Boca Juniors altyapısında yetişen Leandro Paredes daha sonra Chievo Verona, Roma, Empoli, Zenit, Juventus ve Paris Saint Germain formaları giydi.

Mauro Icardi transfer için devreye girdi Okan Burukun istediği yıldız ortaya çıktı

Tecrübeli orta saha için toplam 71 milyon 750 bin euroluk bonservis ödemesi yapıldı. Arjantin Milli Takımı'nda 54 maça çıkan Leandro Paredes, 5 gol sevinci yaşadı. Leandro Paredes kariyerinde şu başarılara imza attı:

Haberin Devamı

1 - Dünya Kupası
1 - Copa America
3 - Fransa Ligue 1
2 - Fransa Kupası
1 - Rusya Ligi
1 - Fransa Lig Kupası
3 - Fransa Süper Kupası

Yazarlar