Galatasaray Mauro Icardi'nin taliplerini Wanda Nara açıkladı! 'Kadrolarına katmak istiyorlar'

Mauro Icardi'nin taliplerini Wanda Nara açıkladı! 'Kadrolarına katmak istiyorlar'

26.02.2023 - 18:15 | Son Güncellenme:

Mauro Icardi'nin menajerliğini yapan Wanda Nara, Arjantinli yıldız hakkında çıkan transfer haberlerini doğruladı. Wanda Nara, Mauro Icardi'nin iki talibini birden açıkladı.

Mauro Icardinin taliplerini Wanda Nara açıkladı Kadrolarına katmak istiyorlar

Galatasaray'ın sezon başında Paris Saint Germain'den kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Mauro Icardi, gösterdiği performansın ardından yeniden dev kulüplerin radarına girdi. Arjantinli santrforun menajerliğini üstlenen Wanda Nara, çıkan haberler sonrası bir açıklama yaptı. Wanda Nara, Mauro Icardi ile ilgilenen iki kulübü, isimlerini vererek duyurdu.

Haberin Devamı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray sezon başında Paris Saint Germain'den Mauro Icardi'yi kiralık olarak kadrosuna dahil etti. 30 yaşındaki santrfor için Paris Saint Germain'e herhangi bir kiralama bedeli ödenmedi. Arjantinli futbolcunun 6 milyon 750 bin euroluk maaşının 750 bin eurosunun Galatasaray tarafından karşılanacağı açıklandı.

Mauro Icardinin taliplerini Wanda Nara açıkladı Kadrolarına katmak istiyorlar

Sarı-kırmızılılarda ilk döneminde sakatlık problemleri yaşayan Mauro Icardi son haftalarda kendini buldu. Arjantinli golcü bu sezon Süper Lig devinde 12 maçta forma şansı buldu. Mauro Icardi bu karşılaşmalarda rakip fileleri 9 kez havalandırdı ve 6 asist üretti.

DEVLERİ PEŞİNE TAKTI

Galatasaray kurmaylarının bonservisini almak için harekete geçtiği Mauro Icardi, Avrupa devlerini de peşine taktı. İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Serie A'nın iki devi Milan ve Roma, Arjantinli santrforu kadrosuna katmak için çalışmalarına başladı.

Haberin Devamı

WANDA NARA AÇIKLADI

30 yaşındaki santrforun menajeri Wanda Nara, İtalyan basınına konuştu. Sporx'in haberine göre; Serie A'nın en köklü kulüplerinden olan Milan ve Roma, Icardi için resmi teklifte bulundu. Bunu da oyuncunun eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara, İtalyan basınına yaptığı açıklamayla duyurdu.

Wanda Nara'nın açıklamasında, "İtalya'dan Roma ve Milan, Icardi'yi gelecek sezon kadrolarına katmak istiyor. Haberler doğru" ifadelerini kullandı.

Mauro Icardinin taliplerini Wanda Nara açıkladı Kadrolarına katmak istiyorlar

İspanyol basınında yer alan haberin devamında ise şu ifadelere yer verildi: "Icardi, Serie A'da Inter formasıyla 124 gol attı. Gelecek sezon için yeni bir yer arıyor olabilir. Bu sene PSG'den Galatasaray'a kiralanan forvet, Türkiye'de harika performans sergiliyor ve bu da Mauro'nun dikkat çekmesini sağlıyor. Menajeri Wanda Nara da PSG kadrosuna geri dönmesinin pek mümkün olmadığını söyledi. Icardi, Inter'de 6 sezon forma giydi. Sampdoria'da da 2 yıl oynadı. 30 yaşındaki oyuncu İtalya'ya dönmekten mutluluk duyacaktır."

İtalyan basınından Calciomercato ise Vlahovic'in olası ayrılığı sonrasında Juventus'un da Mauro Icardi için transfer teklifi yapabileceğini yazdı.

Haberin Devamı

Mauro Icardinin taliplerini Wanda Nara açıkladı Kadrolarına katmak istiyorlar

DEV TAKIMLARDA OYNADI

Sarratea altyapısında yetişen Mauro Icardi daha sonra Vecindario altyapısı, Barcelona altyapısı, Sampdoria, Inter ve Paris Saint Germain'de oynadı. Arjantinli golcü için şu ana kadar toplam 63 milyon 330 bin euro bonservis bedeli ödendi. Mauro Icardi'nin güncel piyasa değeri 17 milyon 500 bin euro.

Yazarlar