Magazin Mauro Icardi'nin yeni aşkını duyurdular! Wanda Nara sonrası milyarder güzel

Mauro Icardi'nin yeni aşkını duyurdular! Wanda Nara sonrası milyarder güzel

20.10.2022 - 18:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray'a transferi büyük ses getiren Mauro Icardi özel hayatında zor günler yaşıyor. Sarı-kırmızılıların Arjantinli yıldızı uzun süredir sarsıntılı bir ilişki yaşadığı eşi Wanda Nara ile ayrılık kararı aldı. Wanda Nara'nın ünlü rapçi L-Gante ile aşkının ortaya çıkmasının ardından Mauro Icardi ile ilgili flaş bir iddia gündeme geldi. Arjantin basını Mauro Icardi'nin dünyaca ünlü milyarder güzelle flört ettiğini duyurdu.

Mauro Icardinin yeni aşkını duyurdular Wanda Nara sonrası milyarder güzel

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, bu sezon transfer döneminde Fransa devi PSG'den golcü futbolcu Mauro Icardi'yi kadrosuna kattı. Sarı-kırmızlı ekip ile çıktığı maçlarda henüz gol ile tanışamadı. Yakın zamanda eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara ile ayrıldığını açıklamıştı. Bu olay hem futbol camiasını hem de magazin camiasını günlerce meşgul etti. Haftalardır gündemde olan golcü futbolcunun ayrılıktan sonraki yeni aşkı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Wanda Nara ile Mauro Icardi çiftinin çalkantılı ilişkisi sona erdi. Galatasaray'ın yıldızının eşi ve menajeri olan Wanda Nara ayrılık kararını duyurdu. Wanda Nara sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Ancak, maruz kaldığım şeyler ve medyanın spekülasyonları nedeniyle fazla detay vermek istemiyorum. Açıklığa kavuşturacak başka bir şeyim yok. Bu ayrılık hakkında daha ayrıntılı bir ipucu vermeyeceğim. Lütfen sadece benim için değil, çocuklarımız için de anlayabilmenizi rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Mauro Icardinin yeni aşkını duyurdular Wanda Nara sonrası milyarder güzel

ICARDI'YE ARJANTİN'DE BÜYÜK ŞOK! POLİS MÜDAHALE ETTİ

Mauro Icardi'nin Wanda Nara ile barışmak için Arjantin'e gidişi oyuncunun istediği gibi olmadı. Oyuncunun Buenos Aires'teki Nunez'deki dairesine girmesi bile engellendi. L-Gante skandalının ortasında, arkadaşlarının aktardığına göre Icardi, ayrılmak üzere olduğu karısına gitmek için acele etti fakat güvenlik tarafından içeri alınmadı. Galatasaraylı futbolcu bu olayı yalanladı fakat Arjantinli web sitesi Gossipeame, polisin de karıştığı şok edici sahnenin görüntülerini sosyal medyada paylaştı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin bu davranışına rağmen Wanda Nara ayrılık kararından dönmedi. İkili sosyal medya hesaplarından birbirini takip etmeyi bıraktı. Wanda Nara, Mauro Icardi'den önceki eşi Maxi Gomez'i yeniden takibe aldı ve Maxi Gomez'in hamile olan sevgilisi için bir tebrik mesajı yayımladı. Arjantin basını, Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın ayrılık kararının reklam amaçlı olduğunu ve Wanda Nara'nın markasının reklamını yapmak için böyle bir oyun oynadıklarını iddia etti.

Haberin Devamı

Mauro Icardinin yeni aşkını duyurdular Wanda Nara sonrası milyarder güzel

Çift arasındaki ayrılığın devam ettiği gözlemlenirken Wanda Nara, Arjantin'de bir TV programına konuk oldu. Mauro Icardi'yle olan tüm paylaşımlarını sosyal medya hesaplarından kaldıran Wanda Nara'nın eşi Mauro Icardi ise hala Wanda Nara'yı takip ediyor. Mauro Icardi'nin Instagram hesabında ikilinin fotoğrafları da duruyor.

WANDA NARA'NIN YENİ SEVGİLİSİ

Icardi'yi terk ederek Arjantin'e geri dönen Nara'nın yeni sevgilisi ortaya çıktı. Wanda Nara, aşk yaşadığı Arjantinli rapçi L-Gante ile 20 Ekim'de çıkacak olan şarkının klibinde beraber rol aldı. Nara'nın klip kapağında L-Gante ile dudak dudağa poz vermesi dikkat çekerken, Galatasaraylı taraftarlardan da tepki geldi.

ICARDİ'NİN YENİ AŞKI

Son olaylardan sonra 29 yaşındaki yıldız oyuncu, yine gündeme geldi. Icardi, ABD'li yıldız Kim Kardashian ile flört ettiği ve sosyal medya hesabından fotoğraflarını beğendiği iddia edildi. Konuyla ilgili Instagram hesabından takipçilerin sorularını yanıtlayan sosyal medya fenomeni Estefania Berardi, 322 milyondan fazla takipçisi bulunan Kim Kardashian ile Mauro Icardi'nin flört ettiğini doğruladı. Kim Kardashian'ın net servetinin 1 milyar 800 milyon dolar olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin aynı zamanda menajerliğini üstlenen Wanda Nara'nın Mauro Icardi'nin haklarını da elinde bulundurduğu iddia edildi. Yıldız futbolcunun 2050'ye kadar tüm haklarının ve mal varlığının Wanda Nara'nın kontrolünde olduğu belirtildi. 

Mauro Icardinin yeni aşkını duyurdular Wanda Nara sonrası milyarder güzel

Yazarlar