İspanya La Liga Mbappe'den dünyayı sallayacak transfer kararı! 'Messi ve Benzema'ya öfkelendi, imzayı atacak'

Mbappe'den dünyayı sallayacak transfer kararı! 'Messi ve Benzema'ya öfkelendi, imzayı atacak'

28.12.2022 - 15:11 | Son Güncellenme:

Fransa Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda final oynayan fakat Messili Arjantin'e boyun eğen Kylian Mbappe, PSG'den ayrılma kararı aldı. Lionel Messi'ye öfkelenen Mbappe'nin Real Madrid'e transfer olacağı konuşuluyordu fakat Fransız yıldız ters köşe yaptı.

Mbappeden dünyayı sallayacak transfer kararı Messi ve Benzemaya öfkelendi, imzayı atacak

Dünya Kupası'nda Fransa Milli Takımı'nı finale kadar taşıyan fakat Arjantin'e boyun eğen Kylian Mbappe, PSG'den ayrılmaya karar verdi. PSG'den takım arkadaşı Messi'ye öfkelenen Mbappe'nin Real Madrid'e transfer olacağu iddia ediliyordu fakat Fransız yıldız ters köşe yaptı. Mbappe'nin yeni takımını duyurdular. İşte transferin tüm ayrıntıları...

Haberin Devamı

Mbappeden dünyayı sallayacak transfer kararı Messi ve Benzemaya öfkelendi, imzayı atacak

REAL MADRID İSTEDİ PSG İLE YENİLEDİ

Real Madrid, PSG ile sözleşmesi geçtiğimiz sezonun sonunda bitecek Mbappe ile prensip anlaşmasına varmıştı. Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Mbappe transferini bitirmeye çok yakındı fakat Fransız yıldız yapılan baskılara dayanamadı ve PSG ile sözleşme yeniledi.

Mbappe'nin imzasından çok sözleşme detayları gündem oldu. Sportbible'ın haberine göre; oyuncuya imza parası olarak 300 milyon euro ödendi. Yıldız futbolcunun yıllık 100 milyon euro kazanacağı iddia edilmişti.

DÜNYA KUPASI'NDA TARİH YAZDI AMA YETMEDİ

Kylian Mbappe önderliğindeki Fransa, Katar 2022'de finale kadar yükseldi. Mbappe, Dünya Kupası'nda 7 gol atıp 3 asist yaparak altın ayakkabı ödülünün sahibi oldu.

Haberin Devamı

Mbappe finalde Messili Arjantin'e penaltı atışları sonucu boyun eğdi. Arjantin-Fransa finalinde Mbappe ve Messi arasındaki diyaloglar da uzun süre spor kamuyonunun gündemine oturmuştu.

Mbappeden dünyayı sallayacak transfer kararı Messi ve Benzemaya öfkelendi, imzayı atacak

'MBAPPE İÇİN 1 MİLYAR EURO' İDDİASI

İspanyol basını Real Madrid'in PSG'den ayrılmaya karar veren Kylian Mbappe için yeniden devreye gireceğini iddia etti. Haberde Real Madrid'in Mbappe'ye PSG'deki sözleşmesi süresince elde edeceği 640 milyon Euro'yu taahhüt ettiği iddia edildi.

Ayrıca Real Madrid'in Mbappe için PSG'ye 150 milyon Euro bonservis ödeyeceği ve komisyonlarla birlikte transferin 1 milyar Euroluk bir maliyete denk gelebileceği ifade edilmişti.

ARJANTİN'İN KUTLAMALARINDA MBAPPE'YE GÖNDERME

Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin, başkent Buenos Aires'te inanılmaz bir kutlama gerçekleştirdi. Arjantin'in Dünya Kupası kutlamalarında Kylian Mbappe'ye göndermede bulunuldu. Bir taraftar Mbappe'nin lakabı olan 'Ninja Kaplumbağa' oyuncağını Messi'ye attı. Messi ise gülerek oyuncağı geldiği yöne fırlattı. birçok otorite Messi'nin bu hareketini 'Mbappe'ye gönderme yaptı' olarak yorumladı.

Ayrıca Arjantin Milli Takım'nın kalecisi Emiliano Martinez, takım otobüsünde eğlendiği sırada Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin fotoğrafının olduğu bir oyuncak bebeği kutlamalara katılan kabalık Arjantin taraftarlarına gösterdi. Martinez'in bu hareketi sosyal medyada çok konuşuldu.

Haberin Devamı

Mbappeden dünyayı sallayacak transfer kararı Messi ve Benzemaya öfkelendi, imzayı atacak

MBAPPE'DEN TARİHİ TRANSFER KARARI! BARCELONA'YA YAZDILAR

İspanya'dan Mundo Deportivo gündemi sallayacak bir transfer iddiası ortaya attı. Mundo Deportvio'da yer alan habere göre kutlamalarda kendisiyle dalga geçildiği esnada buna karşı çıkmadığı gerekçesiyle Messi'ye öfkelenen Mbappe'nin Arjantinli yıldız ile PSG'de forma giymek istemediği iddia edildi.

Fransız yıldızın PSG'den ayrılmaya karar verdiği ve sezon sonunda başkent ekibine veda edeceği ifade edildi. Ayrıca haberde Mbappe'nin Fransa Milli Takımı'nı bırakan ve final karşılaşmasına gelmeyen Karim Benzema ile aynı takımda forma giymek istemediği ve bu nedenle Real Madrid yerine Barcelona'ya imza atmak istediği belirtildi.

Barcelona'nın bu transferde en avantajlı kulüp olduğu iddia edilirken Katalan ekibinde forma giyen Ousmane Dembele'nin de bu transfere aracılık edebileceği aktarıldı.

Mbappeden dünyayı sallayacak transfer kararı Messi ve Benzemaya öfkelendi, imzayı atacak

Mundo Deportivo'da yer alan haberde şu ifadeler yer aldı;

"Barcelona'nın Mbappe'si! Barcelona, Dünya Kupası'nın ardından Messi ile sözleşme yenilemeye hazırlanan PSG'de forma giymek istemeyen Mbappe'yi kadrosuna katmak istiyor. Mali sorunlara rağmen Barcelona bu transferi önümüzdeki yaz bitirmeyi umuyor. Mbappe, Katar'da Arjantin'e karşı Dünya Kupası finalini kaybetmesinden sonra görüldüğü gibi, en iyi anını yaşamıyor. Leo Messi'ye karşı alınan bu yenilgi, Barça'nın stratejisinde belirleyici olabilir. Nasser Al-Khelaifi'nin Leo'nun babası Jorge Messi ile 30 Haziran'da sona erecek olan sözleşmesini uzatmak için halihazırda bir prensip anlaşması var. Arjantinli futbolcuların Mbappe ile dalga geçtiği görüntüler Fransız yıldızı çileden çıakrdı. Şimdiye kadar Fransız golcünün tercih ettiği yer Real Madrid gibi görünüyordu ama Barça'nın da önü orada açılıyor. Mbappe, Real Madrid ile anlaşmış fakat ardından PSG ile sözleşme yenilemitşi. Real Madrid cephesi Mbappe'nin kendilerine ihanet ettiğini düşünüyor. Barcelona Başkanı Laporta, Mallorca'da Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile buluşarak Mbappe konusundaki ısrarını anlattı. Avrupa Süper Lig'i sayesinde ikili ilişkileri düzelen iki başkan Mbappe transferinde anlaştı. Barcelona'nın bu transferde önü açık. Camp Nou'daki stat yenileme çalışmaları da Florentino Perez'in sahibi olduğu ACS şirketine verildi."

Haberin Devamı

Mbappeden dünyayı sallayacak transfer kararı Messi ve Benzemaya öfkelendi, imzayı atacak

Haberin Devamı

MUNDO DEPORTIVO: MBAPPE, BENZEMA İLE OYNAMAK İSTEMİYOR

Mundo Deportivo, Kylian Mbappe'nin Karim Benzema ile aynı takımda oynamak istemediği için Real Madrid'e kapıları kapattığını iddia etti. Haberde "Mbappe kendisi için en iyi kararın Barcelona'ya imza atmak olduğunu düşünüyor. Mbappe, Fransa Milli Takımı'nda karmaşık bir ilişki yaşadığı Benzema ile aynı soyunma odasını paylaşmak istemiyor. Mbappe kariyerinde her şeyi planladı. Katan ekibinde 34 yaşındaki Lewandowski'ye liderlik edeceğinin farkında. Mbappe'nin PSG ile imzaladığı sözleşmenin detayında istediği zaman kulüpten ayrılma seçeneği de bulunuyor. Bu durum Barcelona'nın transferde işini kolaylaştırıyor. Messi'nin temsil ettiği tüm Arjantinlilere olan öfkesi mükemmel bir mazeret. Dembele'nin de devreye girmesiyle Barcelona'nın bu transferi bitirmesi bekleniyor." denildi.

Mbappeden dünyayı sallayacak transfer kararı Messi ve Benzemaya öfkelendi, imzayı atacak

Mbappeden dünyayı sallayacak transfer kararı Messi ve Benzemaya öfkelendi, imzayı atacak