Karagümrükspor Mbaye Diagne fırtınası! Süper Lig'de şov yapıyor

Mbaye Diagne fırtınası! Süper Lig'de şov yapıyor

22.10.2022 - 18:16 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Ümraniyespor, Fatih Karagümrük'le karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka gol yağmuruna sahne oldu. Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük'te Mbaye Diagne gösterdiği performansla maça damga vurdu.

Mbaye Diagne fırtınası Süper Ligde şov yapıyor

Ümraniyespor, Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Zorlu karşılaşma Hekimbaşı Şehir Stadyumu'nda oynandı. Mert Güzenge'nin düdük çaldığı mücadelede Fatih Karagümrük'ün yıldızı Mbaye Diagne gösterdiği performansla dikkat çekti. Kırmızı-siyahlılar bu sezon Spor Toto Süper Lig'de bir ilke imza attı.

Haberin Devamı

Ümraniye'de oynanan mücadeleye taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Kritik müsabakaya hızlı başlayan taraf Ümraniyespor oldu. Merkezden ceza yayına sokulan Geraldo penaltı noktası sağ tarafındaki Umut Nayir'a pasını gönderdi. Golcü futbolcu sağ ayağıyla sağ köşeye yerden düzgün bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Recep Uçar yönetimindeki Ümraniyespor maçın 3'üncü dakikasında rakibi karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Ümraniyespor bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynadığı maçlarda ilk kez ilk golü atan taraf oldu.

Mbaye Diagne fırtınası Süper Ligde şov yapıyor

CEVAP GECİKMEDİ

Heyecan dolu müsabakanın 8'inci dakikasında kazanılan köşe vuruşunda Ümraniyespor savunmasının uzaklaştırmak istediği top sol kanada açıldı. Jimmy Durmaz'ın ortasını ceza sahası sol tarafında kontrol eden Borini meşin yuvarlağı altıpasa doğru havalandırdı. Savunmadan seken meşin yuvarlağı arka direkteki Davide Biraschi kafa vuruşuyla yakın köşeden ağlarla buluşturdu. Bu golle birlikte karşılaşmaya 1-1'lik denge geldi.

Haberin Devamı

DIAGNE OYUNA GİRDİ, GOLÜNÜ ATTI

Zorlu karşılaşmanın 54'üncü dakikasında Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo oyuna iki hamlede birden bulundu. Konuk ekipte Kerim Frei ve Lawrence kenara gelirken kalan sürede Adnan Uğur ile Mbaye Diagne süre aldı. Fatih Karagümrük'te Mbaye Diagne oyuna girdikten saniyeler sonra fileleri havalandırdı. Kouassi'nin ceza sahası sağ tarafına yükselttiği topa düzgün bir vuruş yapan Senegalli futbolcu takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdı.

Mbaye Diagne fırtınası Süper Ligde şov yapıyor

SKORU BORINI BELİRLEDİ

Kritik müsabakanın 90'ıncı dakikasında sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda Caner Erkin ön direğe doğru ortasını yaptı. Kaleci Orkun Özdemir'in karşıladığı topa altıpastaki Fabio Borini sol ayağıyla sert bir vuruş yaptı. Savunmaya da çarpan meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Fatih Karagümrük bu golle birlikte skoru 3-1 yaptı. Kalan sürede başka gol sesi çıkmayınca Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük, Recep Uçar'ın takımı Ümraniyespor'u 3-1'le geçti.

KARAGÜMRÜK'TE BİR İLK

Fatih Karagümrük bu galibiyetle birlikte bu sezon Spor Toto Süper Lig'de bir ilke imza attı. Kırmızı-siyahlılar bu sezon ilk kez üst üste 2 maçta rakiplerini mağlup etme başarısı gösterdi. Fatih Karagümrük geçtiğimiz hafta Hatayspor'u 3-0'lık skorla devirmişti. Bu sonuçla birlikte Fatih Karagümrük puanını 12'ye yükseltti.

Haberin Devamı

Mbaye Diagne fırtınası Süper Ligde şov yapıyor

DIAGNE FIRTINASI

Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük'te Mbaye Diagne şu ana kadar gösterdiği performansla dikkat çekti. Kırmızı-siyahlıların sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Senegalli santrfor, 10 müsabakada forma şansı buldu. Mbaye Diagne bu maçlarda 6 gol atma başarısı gösterdi. Senegalli golcü takım arkadaşlarına da 1 gol pası verdi ve muhteşem performansıyla taraftarlarının sevgilisi oldu.

Mbaye Diagne fırtınası Süper Ligde şov yapıyor

ÜMRANİYESPOR'DA KÖTÜ GİDİŞAT

Recep Uçar yönetimindeki Ümraniyespor bu sezon Süper Lig'de oynadığı 10 maçta da rakiplerine üstünlük kuramadı. Süper Lig'in yeni temsilcisi şu ana kadar oynadığı maçlarda sadece Fenerbahçe, Gaziantep FK ve Kayserispor karşısında sahadan birer puanla ayrıldı. Ümraniyespor şu ana kadar 3 puan toplayarak ligin son sırasına demir attı.

Haberin Devamı