Magazin Mbaye Diagne'yi şoke eden olay! Lüks arabası çalındı

Mbaye Diagne'yi şoke eden olay! Lüks arabası çalındı

08.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan 2. Lig ekibi Al Qadsiah forması giyen Mbaye Diagne'nin lüks arabasının çalındığı öğrenildi.

Mbaye Diagneyi şoke eden olay Lüks arabası çalındı

Türkiye'de uzun süre forma giydikten sonra Suudi Arabistan'a transfer olan Mbaye Diagne şoke eden bir olayla sarsıldı. Suudi Arabistan 2. Lig ekibi Al Qadsiah forması giyen Senegalli santrforun lüks arabasının şoförü tarafından çalındığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Senegalli forvet, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve arabasının çalındığını açıkladı. Mbaye Diagne paylaşımında, "O arabamı çaldı ve kaçtı, Türkiye'de yaşıyor. Adı Okan" ifadelerini kullandı.

Mbaye Diagneyi şoke eden olay Lüks arabası çalındı

4 GOLE KATKI SAĞLADI

Mbaye Diagne bu sezon Al Qadsiah formasını 10 maçta giydi. Senegalli futbolcu bu süreçte 782 dakika sahada kaldı. 32 yaşındaki santrfor bu karşılaşmalarda 3 kez rakip fileleri havalandırdı ve 1 asist üretti.

Mbaye Diagne'nin Suudi Arabistan temsilcisiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Senegalli forvetin güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

AC Bra altyapısında futbola başlayan Mbaye Diagne daha sonra Juventus'a transfer oldu. Serie A devinde bekleneni veremeyen Senegalli, AC Ajaccio, Lierse SK, Al Shabab ve Westerlo'da kiralık olarak forma giydi. Macaristan ekibi Ujpest'in bonservisini aldığı Mbaye Diagne ardından Tianjin Teda, Kasımpaşa, Galatasaray, Club Brugge, West Bromwich Albion ve Fatih Karagümrük formaları giydi.

Haberin Devamı

Mbaye Diagne, Senegal Milli Takımı'nda 11 müsabakada forma şansı buldu.

Yazarlar