Tenis Megasaray’da start verildi

Megasaray’da start verildi

07.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

ATP Challenger Turnuvası, Megasaray Tenis Akademi kortlarında dün başladı. Organizasyon öncesinde düzenlenen toplantıda TTF Başkanı Durmuş, “Bu turnuvalarda Sporcularımız ülkelerinde dünyanın en iyi sporcuları ile mücadele etme şansını buluyor” diye konuştu.

Megasaray’da start verildi

Megasaray Tenis Akademi kortlarında düzenlenen ATP Challenger Turnuvası Megasaray Hotels Open dün başladı. Dünya 150-250 numaraları arasında 64 başarılı tenisçilerin mücadele ettiği ve toplamda 73 bin euro ödüllü turnuva pazar günü tekler finali ile sona erecek.

Turnuva için yapılan basın toplantısına; Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Antalya İl Gençlik ve Spor Müdürü Yavuz Gürhan ve milli tenisçi Ergi Kırkın katıldı.TTF Başkanı Cengiz Durmuş sözlerine yüzyılın felaketi depremle başlarken şu ifadeleri kullandı: “Allah bir daha bu trajediyi dünyada hiçbir insana yaşatmasın. Türkiye olarak büyük bir millet ve devlet olduğumuzu gördük. Bir tenis ülkesi olarak bu hafta itibariyle Antalya’da üç uluslararası turnuva yapıyoruz. Alt, orta ve üst yapıdaki sporcularımız ülkelerinde dünyanın en iyi sporcuları ile mücadele etme şansını buluyor. Eğer hedefimiz 1 numarayı çıkarmaksa bunları yapmak zorundayız.”

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Kemal Şahin ise Megasaray Tenis Akademi’de son 2 yılda ses getiren yaklaşık 200 turnuva yapıldı. Başkan Cengiz Durmuş ile yaptığımız işbirlikleriyle dünyada Avrupa’dan en çok turnuvayı Antalya’ya getiriyoruz. Burayı tenisin merkezi ve markası yaptık” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yazarlar