Fenerbahçe Mehmet Aurelio, Sevilla eşleşmesini yorumladı! 2008'i hatırlattı

Mehmet Aurelio, Sevilla eşleşmesini yorumladı! 2008'i hatırlattı

24.02.2023 - 20:09 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de teknik menajer Mehmet Aurelio, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'ndaki Sevilla eşleşmesini değerlendirdi.

Mehmet Aurelio, Sevilla eşleşmesini yorumladı 2008i hatırlattı

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Fenerbahçe'nin Sevilla ile eşleşmesini Mehmet Aurelio yorumladı. Sarı-lacivertlilerin 2008'de Sevilla ile oynadığı maçlarda futbolcu olarak görev yapan Mehmet Aurelio kurayı Fenerbahçe TV'de değerlendirdi.

Haberin Devamı

Sevilla ile Manchester United hakkında takımla eşleşme hakkında konuştuklarını belirten Mehmet Aurelio, "Avrupa Ligi’nde grup aşamasındaki rakiplerimizi güzel geçtik. Biz de takımda konuştuğumuzda Sevilla ve Manchester United’ı düşünmüştük ve Sevilla çıktı güzel de oldu" dedi.

Fenerbahçe'nin Sevilla ile 2008'de oynadığı maçları örnek gösteren Mehmet Aurelio, "2008’de Sevilla ile iki maç yaptık; ilk maçı Kadıköy’de kazanmış, orada da rakibimizi penaltılarla geçmiştik. İnşallah iki maçı da kazanacağız ve turu geçeceğiz. Sevilla’yı biliyoruz, oradaki havaya da hâkimiz. İnşallah tekrar sevinen taraf oluruz ve turu geçeriz. Takım içerisinde o günleri de konuşacağız ve Fenerbahçe olarak o günkü başarıyı tekrar edip, turu geçeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Mehmet Aurelio son olarak eşleşmeye dair şu açıklamayı yaptı: "Evet, zor olduğunu da biliyoruz ama avantajımız da var. İnşallah ilk maçı güzel bir skorla kazanacağız, sonra da final niteliğinde bir maç oynayacağız. Penaltılara kalmadan inşallah güzel bir skorla kazanacağız."

Yazarlar