Fenerbahçe Fenerbahçe transfer için gözünü kararttı! 3 yıldız birden gündemde

Fenerbahçe transfer için gözünü kararttı! 3 yıldız birden gündemde

24.02.2023 - 19:43 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de bu sezon hedefine ulaşmayı planlayan sarı-lacivertlilerin gündemine 3 dünya yıldızını birden aldığı iddia edildi. Süper Lig devinin transfer görüşmelerine başladığı kaydedildi.

Fenerbahçe transfer için gözünü kararttı 3 yıldız birden gündemde

Fenerbahçe'de kurmaylar transfer hamlelerine yeniden hız verdi. Süper Lig devinde bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde belirlenen hedefler doğrultusunda gündeme 3 dünya yıldızı birden girdi. Sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcuların durumunu yakından takip ettiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Transfer ve tescil döneminin son günlerinde iki dünya yıldızını birden kadrosuna katmayı hedefleyen Süper Lig devinin, sezon sonu için de orta saha kurgusuna yeni bir yıldızı dahil etmeyi planladığı vurgulandı. Sarı-lacivertlilerin transfer çalışmalarındaki ayrıntılar netleşmeye başladı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

BRUMA'NIN BONSERVİSİ ALINDI

Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer ve tescil döneminde ilk olarak Bruma'nın bonservisini aldı. Sarı-lacivertliler, PSV Eindhoven'a 4 milyon 250 bin euro satın alma opsiyonunu ödedi. Süper Lig devi, bonservisini aldığı Bruma'yı sezon sonuna kadar Braga'ya kiraladı.

Fenerbahçe transfer için gözünü kararttı 3 yıldız birden gündemde

Sarı-lacivertliler, savunma kurgusuna Adana Demirspor'dan Samet Akaydın'ı dahil etti. 28 yaşındaki stoper için 3 milyon 700 bin euro bonservis bedeli ödendi. Samet Akaydın ile 30 Haziran 2026'a kadar sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

Süper Lig devi, Barcelona'da forma şansı bulmakta zorlanan Emre Demir'i de bedelsiz olarak kadrosuna dahil etti. Emre Demir, sezon sonuna kadar Spor Toto 1. Lig ekibi Samsunspor'a kiralandı.

OOSTERWOLDE İMZAYI ATTI

Sarı-lacivertliler sol bek pozisyonu için de genç bir yeteneği kadrosuna dahil etti. Parma'da muhteşem bir performans gösteren Jayden Oosterwolde, 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edildi. 21 yaşındaki sol bekle 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzalandı.

Fenerbahçe transfer için gözünü kararttı 3 yıldız birden gündemde

GENÇLER KİRALANDI, LEMOS GÖNDERİLDİ

Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan genç yıldız adayları tecrübe kazanmaları adına kiralık olarak takımdan ayrıldı. Sol bek Çağtay Kurukalıp ile merkez orta saha Eyüp Akcan, Spor Toto 3. Lig ekibi Iğdır FK ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. 16 yaşındaki on numara Isak Vural, 'oynama garantisiyle' Hammarby'e kiralandı.

Sarı-lacivertlilerde Jorge Jesus'un forma şansı vermediği Mauricio Lemos'un sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucunda feshedildi. 27 yaşındaki Uruguaylı stoper, Brezilya Serie A ekibi Atletico Mineiro ile anlaşma sağladı.

TRANSFERDE GÖZÜNÜ KARARTTI

Fenerbahçe'de kurmaylar bu gelişmelerin ardından transferde gözünü kararttı. Fanatik'in haberine göre; UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Sevilla ile eşleşen sarı-lacivertliler yıldızlar için harekete geçti. İşte Süper Lig devinin transfer gündemindeki o yıldızlar ve son durum...

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer için gözünü kararttı 3 yıldız birden gündemde

LUCAS MOURA'DA ŞART: CONTE ONAYI

Fenerbahçe'de gündeme gelen ilk isim Lucas Moura oldu. Sarı-lacivertlilerin transfer gündemine aldığı yıldız futbolcu için menajerlik şirketi ile pazarlıklara başladığı belirtildi. Süper Lig devinin yapılan ilk görüşmelerde olumlu sonuçlar aldığı kaydedildi.

Fenerbahçe'nin Lucas Moura transferindeki son onayı Antonio Conte'nin vereceği vurgulandı. İtalyan teknik direktörün onay vermesi halinde sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcuyu önümüzdeki hafta transfer edebileceği belirtildi.

Fenerbahçe transfer için gözünü kararttı 3 yıldız birden gündemde

Fenerbahçe ile Lucas Moura arasındaki transfer görüşmelerinin ayrıntıları netleşmeye başladı. İngiliz ve Brezilya basınında çıkan haberlere göre; sarı-lacivertlilerin Brezilyalı oyuncuya yıllık 4 milyon euroya yakın bir maaş ödeyeceği kaydedildi. Süper Lig devinin bu sezonun kalan yarısı için 2 milyon eurodan biraz daha az maaş ödemesinin beklendiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Tottenham ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek 30 yaşındaki sağ kanat bu sezon 12 maçta oynadı ve 1 gol atma başarısı gösterdi. Lucas Moura'nın güncel piyasa değeri 12 milyon euro. Sao Paulo altyapısında yetişen Brezilyalı oyuncu daha sonra Paris Saint Germain'de forma giydi. Tottenham, 2017-2018 sezonu devre arasında Paris Saint Germain'e 28 milyon 400 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Fenerbahçe transfer için gözünü kararttı 3 yıldız birden gündemde

"ZIYECH GİBİ OLMASIN"

Fenerbahçe'de taraftarların Lucas Moura transferini yakından takip ettiği belirtildi. Sarı-lacivertlilerin Hakim Ziyech transferi konusunda Graham Potter ile yaşadığı sıkıntının aynısıyla karşılaşmamayı umduğu kaydedildi. Lucas Moura'nın mevkisinde 6 oyuncunun yer alması nedeniyle Antonio Conte'nin bu transfere onay verme ihtimalinin bulunduğu vurgulandı.

CHAMBERLAIN GÜNDEME GELDİ

Fenerbahçe'nin gündemine aldığı bir diğer yıldızın Alex Oxlade-Chamberlain olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin 29 yaşındaki oyuncunun durumu hakkında araştırmalara başladığı belirtildi. Alex Oxlade-Chamberlain ile Liverpool'un sezon sonunda bitecek olan sözleşmeyi uzatmama konusunda anlaşma sağladığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer için gözünü kararttı 3 yıldız birden gündemde

Fenerbahçe'nin Liverpool'dan sezon sonunda kesin olarak ayrılması beklenen Alex Oxlade-Chamberlain'i devre arasında bedelsiz olarak kadrosuna katmayı amaçladığı aktarıldı. Alex Oxlade-Chamberlain'in Jorge Jesus'un istediği "top taşıyan orta saha" profiline de uyum sağladığı belirtildi.

29 yaşındaki oyuncu bu sezon Liverpool'da 11 maçta oynadı ve 1 kez rakip fileleri havalandırdı. İngiliz futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro. Southampton altyapısında yetişen Alex Oxlade-Chamberlain daha sonra Arsenal'da forma giydi. Liverpool, 2017-2018 sezonu başında İngiliz oyuncu için 38 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

SEZON SONU HAYALİ DAHOUD

Ali Koç yönetimindeki Fenerbahçe'nin son transfer bombası da netlik kazandı. Borussia Dortmund'dan sezon sonunda büyük ihtimalle ayrılması beklenen Mahmoud Dahoud'un durumunu sarı-lacivertlilerin yakından takip ettiği belirtildi.

Fenerbahçe transfer için gözünü kararttı 3 yıldız birden gündemde

27 yaşındaki oyuncunun Avrupa'dan çok sayıda talibinin olduğu kaydedildi. Napoli ve Sevilla'nın da Suriye asıllı Alman orta saha için teklif yapabileceği belirtildi. La Liga devi Atletico Madrid'in de Mahmoud Dahoud için devrede olduğu kaydedildi.

27 yaşındaki orta saha bu sezon Borussia Dortmund formasını 6 maçta giydi. Mahmoud Dahoud'un güncel piyasa değeri 18 milyon euro. Fortuna Düsseldorf altyapısında yetişen Mahmoud Dahoud daha sonra Borussia Mönchengladbach'ta forma giydi. Alman oyuncu için Borussia Dortmund, 2017-2018 sezonu başında 12 milyon euro ödedi.