Voleybol Melissa Vargas Çin'de ilk maçında şov yaptı!

Melissa Vargas Çin'de ilk maçında şov yaptı!

04.11.2023 - 16:20 | Son Güncellenme:

Melissa Vargas, 1.5 ay sonra ilk kez bir voleybol maçına Çin'de sahaya çıkarken galibiyette önemli rol oynadı.

Melissa Vargas Çinde ilk maçında şov yaptı

Çin Ligi'nin ilk haftasında Vargas'ın formasını giydiği Tianjin, Shandong'u konuk etti. Tianjin sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Melissa Vargas bıraktığı yerden devam ediyor. Milli pasör çaprazı, Tianjin formasıyla çıktığı sezonun ilk maçında; Shandong karşısında 20 sayı (%68 hücum - 1 ace) kaydetti.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI
Melissa Vargas, Çin ekibi Tianjin Bohai Bank ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

TÜRK EKİPLERİNE KARŞI OYNAYACAK
Öte yandan Çin medyasına göre Dünya Kulüpler Şampiyonasına ev sahibi Tianjin olacak. Melissa Vargas'ın takımının rakipleri arasında Türk kulüpleri Eczacıbaşı ve VakıfBank da bulunuyor. Diğer takımlar ise Brezilya'dan Praia ve Minas, Vietnam'dan Sport Center 1 olacak.

FENERBAHÇE YERİNE STYSIAK'I TRANSFER ETTİ
Bu sezon Vargas'ın yokluğunda Polonya'nın dünyaca ünlü yıldızı Stysiak Fenerbahçe'nin as pasör çaprazı olacak. Sarı-lacivertliler ayrıca sezon bitimi sonrasında Polonya başantrenörü Lavarini ile anlaşmıştı.

Haberin Devamı

ÇİN'DE ŞAMPİYON OLMUŞ, OCAK'TA GERİ DÖNMÜŞTÜ
Sezon'da Çin'de başlayan Küba asıllı Türk pasör çaprazı Melissa Vargas, Çin Ligi’nin bitiminin ardından Ocak ayının ortasında İstanbul'a geri dönmüştü. Çin Kadınlar Voleybol Ligi’nde Tianjin Bohai Bank ile üst üste iki kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

Yazarlar