Voleybol Melissa Vargas'tan sürpriz! Zehra Güneş şaşkınlığını gizleyemedi

Melissa Vargas'tan sürpriz! Zehra Güneş şaşkınlığını gizleyemedi

12.02.2024 - 09:42 | Son Güncellenme:

Çin ekibi Tianjin'in sezonu tamamlamasının ardından Fenerbahçe Opet'e gelen Melissa Vargas'ın Fenerbahçe taraftarına yaptığı sürpriz gündem oldu. Öte yandan Vargas'ın paylaştığı fotoğrafta Zehra Güneş şaşkınlığını gizleyemedi.

Melissa Vargastan sürpriz Zehra Güneş şaşkınlığını gizleyemedi

Filenin Sultanları ile yaz boyunca 3 turnuvada mücadele eden ve 3 şampiyonluk yaşayan Melissa Vargas, sezon başında Tianjin'e transfer olmuştu. Çin kulübünde sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen milli pasör çaprazı, takımının şampiyonluğa ulaşmasının ardından Fenerbahçe'ye döndü. Henüz maçlara çıkamayan Vargas'tan taraftara sürpriz geldi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE TARAFTARINA VARGAS'TAN SÜRPRİZ
Alanyaspor maçı için stada giden taraftarlar bir sürpriz ile karşılaştı. Fenerbahçe Opet'in yeni transferi Vargas, taraftarlara evinin balkonundan marş açarak destek verdi. Bir anda ne olduğunu anlamayan taraftarlar kafalarını yukarı kaldırdıklarında Melissa ile karşılaştı.

Melissa Vargastan sürpriz Zehra Güneş şaşkınlığını gizleyemedi

Büyük coşku yaşayan taraftarlar Vargas ile karşılıklı tezahüratlaşmaya başladı. Milli voleybolcudan tezahüratlara karşılık geldi. Kulübün resmi hesabından yapılan paylaşımda "Taraftarımızı gören Melissa durur mu…" notu düşüldü.

Melissa Vargastan sürpriz Zehra Güneş şaşkınlığını gizleyemedi

ZEHRA GÜNEŞ: OĞLUM BU NE
Melissa Vargas'ın aynı gün sosyal medya üzerinden paylaştığı iki fotoğrafa Filenin Sultanları'nın yıldızı Zehra Güneş, Hande Baladın, Elif Şahin'den yorum geldi. Fenerbahçeli yıldız paylaşıma; "İmkansızız ama işte buradayız, birlikte imkansızız ve mümkün olanı başka güne bırakıyoruz" notunu düştü.

Haberin Devamı

Elif Şahin ve Hande Baladın gülücük emojisiyle destek verdi. Gönderi için Muti ve Azer Bülbül'ün 'İlle de Sen' şarkısının seçilmesine takım arkadaşı Aslı Kalaç 'Mükemmel şarkı ya' yorumunda bulundu. Zehra Güneş ise şaşkınlığını gizlemedi; 'Oğlum bu ne' karşılığını verdi.

Melissa Vargastan sürpriz Zehra Güneş şaşkınlığını gizleyemedi

FENERBAHÇE TRANSFERİ BÖYLE AÇIKLAMIŞTI
Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız ile lig şampiyonluğu kazanan, A Milli Kadın Voleybol Takımı'yla Milletler Ligi ve Avrupa şampiyonluğu yaşayıp, olimpiyat elemelerinde 7'de 7 yapan takımın bir parçası olan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız ve A Milli Kadın Voleybol Takımımızın en önemli isimlerinden biri olan oyuncumuz Melissa Vargas, İstanbul’a geri döndü.