Dünyadan Futbol Mesut Özil yeşil sahalara geri dönüyor! Efsanelerle rakip olacak

Mesut Özil yeşil sahalara geri dönüyor! Efsanelerle rakip olacak

06.02.2024 - 12:08 | Son Güncellenme:

Türkiye'de Fenerbahçe ve Başakşehir'de forma giyen Mesut Özil hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. 34 yaşında futbol kariyerini noktalayan Mesut Özil, yeşil sahalara geri dönüyor...

Mesut Özil yeşil sahalara geri dönüyor Efsanelerle rakip olacak

Kariyerinde büyük takımlarda oynamış ve birçok başarı elde etmiş olan Mesut Özil, son olarak Başakşehir'de forma giymiş ve kariyerini noktalama kararı almıştı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Özil futbol sahalarına tekrar dönüş yapıyor.

Haberin Devamı

YEŞİL SAHALARA GERİ DÖNÜYOR

Daily Mail'de yer alan habere göre, 2023'te futbolu bırakan Mesut Özil, yaz aylarında 35 yaş üstü futbolcuların mücadele edeceği İngiltere'de düzenlenecek olan özel Dünya Kupası'nda Almanya Milli Takım formasını giyecek.

Bu özel turnuvada geçmiş Dünya Kupası şampiyonlarının yanı sıra diğer ünlü futbolcular da yer alacak. Almanya'nın yanı sıra, İngiltere, Arjantin, Brezilya, Fransa, İtalya, İspanya ve Uruguay'dan efsane isimlerin katılması bekleniyor. Mesut Özil'in yanı sıra, Sami Khedira, Kevin Kuranyi, Ronaldinho, Michael Owen, Steve McManaman, Marco Materazzi ve Diego Lugano gibi oyuncular da bu özel turnuvada forma giyecek.

MESUT ÖZİL'İN KARİYERİ

Uzun ve başarılı bir kariyere sahip olan Mesut Özil, Schalke altyapısından başlayarak Werder Bremen'de kendini gösterdi ve ardından Real Madrid'e transfer oldu. Real Madrid'de Cristiano Ronaldo ve Karim Benzema gibi yıldızlarla birlikte oynayarak kariyerinin zirvesine çıkan Özil, daha sonra 50 milyon euro bedel ile Arsenal'e transfer oldu ve orada da sayısız başarılar elde etti.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'DE DE OYNADI

Son olarak Türkiye'de Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giyen Mesut Özil, 2022-2023 sezonunda futbolu bıraktığını duyurmuştu. Ancak son haberlere göre, Özil, yaz aylarında İngiltere'de düzenlenecek özel bir Dünya Kupası'nda Almanya Milli Takımı'nı temsil edecek.