Galatasaray Metin Tekin: Galatasaray taraftarı üzerini çizdi!

Metin Tekin: Galatasaray taraftarı üzerini çizdi!

19.04.2022 - 08:19 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Galatasaray kendi sahasında ikinci yarıda attığı gollerle Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti. NTVSpor yorumcusu Metin Tekin, sarı-kırmızılı oyuncunun bir daha forma giyemeyeceğini iddia etti.

Metin Tekin: Galatasaray taraftarı üzerini çizdi

Galatasaray Süper Lig'in 33. haftasında konuk ettiği Yeni Malatyaspor'u 2-0 yenerek moral buldu. Futbol yorumcusu Metin Tekin, mücadelenin ardından Galatasaraylı taraftarların yıldız futbolcunun üstünü çizdiğini ileri sürdü.

Haberin Devamı

İşte Metin Tekin'in yorumu:  "Futbol bir takım oyunudur ancak nihayetinde bireysel bir maceradır. Kerem'in bu motivasyonu Galatasaray'ın galibiyetinde önemli rol oynadı. Galatasaray'ın son maçlarının gelecekte kullanacağı oyuncular ile oynamalı. Morutan, Muhammed, Cicaldau gibi isimler oynamalıydı.

Metin Tekin: Galatasaray taraftarı üzerini çizdi

'GALATASARAY TARAFTARI, PULGAR'IN ÜZERİNİ ÇİZDİ' 

Galatasaray taraftarı bugün muhtemelen Pulgar'ın üzerini çizdi. Bazı oyuncuların kararını tribün verir. Torrent şöyle düşünüyor, "Ben buradan gidiyorum, 14. değil en azından 7. olmak istiyorum" diyor. Onu da anlayabiliyorum. Küme düşmüş Malatya'yı yenmek mi önemli, takıma birkaç oyuncu kazandırmak mı? Önemli olan soru bu."

 

Metin Tekin: Galatasaray taraftarı üzerini çizdi

Yazarlar