Dünya Kupası Michniewicz'ten itiraf: Olağanüstü biri, bizi bitirdi!

Michniewicz'ten itiraf: Olağanüstü biri, bizi bitirdi!

05.12.2022 - 09:32 | Son Güncellenme:

Polonya Teknik Direktörü Czeslaw Michniewicz, Fransa'ya 3-1 yenilerek 2022 FIFA Dünya Kupası'na veda ettikleri son 16 turu maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Michniewiczten itiraf: Olağanüstü biri, bizi bitirdi

2022 Dünya Kupası'nda Fransa'ya 3-1 yenilerek turnuvaya son 16 turunda havlu atan Polonya'da teknik patron Czeslaw Michniewicz 90 dakika sonrası konuştu.

Haberin Devamı

Mücadeleyi değerlendiren Michniewicz, "Üzgünüz ve hayal kırıklığına uğradık. İlk golü atan taraf olabilseydik, çeyrek finale ulaşabilirdik. Elimize fırsatlar geçmişti. 1-0 geriye düştükten sonra geri dönebileceğimize inandık. Gol için bastırdık ve sonra 2, ardından 3. gol geldi. Orada maç bitti" dedi.

'MBAPPE'Yİ DURDURMANIN YOLUNU BİLEN İNSAN YOK'

Maçta 2 gol atan Mbappe'yi değerlendiren Michniewicz, "Olağanüstü biri. Szczesny harika bir turnuva geçiriyordu ama o bile bugün bizi kurtaramadı. Fransa'nın en büyük gücünün ne olduğunu bilmek için antrenör olmanıza gerek yok; Mbappe. Ayrıca, Dembele ve Giroud gibi çok iyi iki hücum oyuncuları da var. Herkes böyle bir hücum hattı olsun ister. Bu dünyada Mbappe'yi durdurmanın yolunu bilen tek bir insan bile yok. Bizi bitirdi. Bence uzun yıllar boyunca dünyanın en iyisi olacak" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı