İspanya La Liga Miralem Pjanic'ten Ronald Koeman'a olay sözler

Miralem Pjanic'ten Ronald Koeman'a olay sözler

07.10.2022 - 17:08 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'taki kiralık döneminin sona ermesinin ardından Barcelona'ya geri dönen Miralem Pjanic, Katalan ekibiyle yollarını ayırmasının ardından. Birleşik Arap Emirlikleri'nden Sharjah FC'ye transfer olmuştu. Tecrübeli futbolcu Barcelona'da birlikte çalıştığı eski teknik direktörü Ronald Koeman hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Miralem Pjanicten Ronald Koemana olay sözler

Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren ve Barcelona'ya dönüşünün ardından Birleşik Arap Emirlikleri'nden Sharjah FC'ye transfer olan Miralem Pjanic, Ronald Koeman hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

ANTRENMANLARDA ÖN PLANA ÇIKTI

Beşiktaş'taki kiralık döneminin sona ermesinin ardından Barcelona'ya geri dönen ve ilk olarak kadroda düşünülmeyen yıldız futbolcu, sezon öncesi göstermiş olduğu performanslar ile teknik direktör Xavi'yi etkileyi başarmıştı. Ancak Pjanic, Barcelona ile yeni sezonda forma şansı bulamamasının ardından takımdan ayrılarak Sharjah FC'ye imza atmıştı.

Miralem Pjanicten Ronald Koemana olay sözler

AYRILIK SÜRECİ

Barcelona'dan ayrılık sürecinin kolay olmadığını aktaran tecrübeli yıldız, "Barcelona'dan ayrılma kararı kolay olmadı, oyuncuları ve taraftarları ile olağanüstü bir takım, Xavi kalmamı istediğini ve tüm sezon öncesi hazırlıklarında yer aldığımı söyledi. Xavi'yi kaliteli olduğuma ikna ettim ama ilk maçların sonunda değerimi gösteremedim. Sezon başında daha fazla oynamayı bekliyordum. Dünyanın en büyük kulübündeydim ama futbol oynamayı seviyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

KOEMAN'A OLAY SÖZLER

Marca'da yer alan habere göre Barcelona'da birlikte çalıştığı eski Teknik Direktörü Ronald Koeman hakkında eleştirilerde bulunan Pjanic, "Koeman ile antrenmanlar çok kısa olduğu için şaşırdım, yoğunlukları, taktikleri veya fikirleri yoktu. Maçlara hazırlanamadık." sözlerini dile getirdi.

XAVİ'YE ÖVGÜLER

Beşiktaş dönemi sonrası Barcelona'dan ayrılmadan önce Xavi ile de çalışan Pjanic, takım içerisinde olumlu yönde değişimler tyaşandığının altını çizerek, "Şu anda her şey normale dönmüş durumda. Antrenmanlar çok yoğun. Xavi, bizimle çok net konuştu. Bu sene koşacağımızı ve sıkı çalışacağımızı söyledi." dedi.

60 MİLYON EURO ÖDENDİ

2020 yılında 60 milyon Euro bonservis bedeli ile Barcelona'ya transfer olan Pjanic, geçtiğimiz sezonu Beşiktaş forması ile tamamlamış ve 26 maçta 4 kez de asist yapma başarısı göstermişti.