Diğer Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

14.03.2024 - 10:48 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Fenerbahçe – U.S Gilloise: Karşılıklı Gol Var (1.37 yerine 1.39)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Fenerbahçe – U.S Gilloise karşılaşmasında Misli editörü Suat Can Yurdum, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyor.

Misli Editörü Suat Can Yurdum’un Yorumu

Fenerbahçe, kıran kırana geçen ilk maçta savunmada sağlam kalıp, geçiş hücumlarıyla rakip kaleye gitmeyi planlayan bir oyun tarzıyla sahaya çıkmış, 3-0 gibi mükemmel bir skorla ikinci maç öncesi tur biletini neredeyse cebine koymuştu. Sarı lacivertliler, rövanş karşılaşmasında belli mevkilerde rotasyona gidecek olsa da sakatlıklar ve listeye yazdırılmayan isimlerin çoğunlukta olması sebebiyle Ferdi, Osayi, Djiku, Tadic, İsmail gibi as oyuncularını 11'de oynatmak zorunda kalacak. Pendikspor maçında son dakikalarda oyuna alınan Szymanski ve sakatlığını atlatan İrfan Can'ın bu karşılaşmaya ilk 11'de başlama ihtimali yüksek. Konuk Union SG ise ilk maçta topu Fenerbahçe ceza sahasının çevresine kadar getirmekte zorlanmasa da pek pozisyona girememişti. Takımın en golcü ismi Amoura sarı kart cezalısı. Amoura’nın yerine oynaması beklenen Lapoussin ile birlikte Puertas, Nilsson gibi hücumcular, özellikle deplasmanda daha fazla tehlike yaratabilir. Fenerbahçe, hafta sonu oynanacak kritik Trabzonspor maçı öncesi kendisini çok sıkmadan, rölantide oynamak isteyecektir. Bu karşılaşmada taraf bahsini riskli bulsam da iki ekibin karşılıklı goller bulması çok olası. Tahminim KG Var. Liverpool – Sparta Prag: Karşılıklı Gol Var (1.47 yerine 1.49)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Liverpool – Sparta Prag karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, iki ekibin de karşılıklı goller bulmasını bekliyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Liverpool, ilk maçı 5-1 kazandı ve turu Prag’da geçti. Hafta sonu FA Cup çeyrek finalinde Manchester United maçı öncesi Klopp’un asları dinlendirmesini bekliyoruz. Bu maçta gençler oynayacaktır. Son 3 maçını kaybeden Çek ekibi de sahaya prestij için çıkacak. Genç kadro ile az farklı bir Liverpool galibiyeti bekliyorum bu maçta ve iki ekibin de gol bulacağını düşünüyorum. KG var oynamak için uygun bir maç.

Haberin Devamı

West Ham - Freiburg: Maç Sonucu 1 (1.50 yerine 1.53)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan West Ham – Freiburg karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal’ın tahmini ev sahibi ekibin kazanacağı yönünde. Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Freiburg, berabere kaldığı Bayern maçından bu yana gaza bastı. Önce West Ham ardından da Bochum'u yendiler. Eksik kadrolarına rağmen büyük maçları iyi oynuyorlar. West Ham da 1-0 kaybettiği ilk maçın ardından rövanşta tur arıyor. Ligde hafta sonu Burnley karşısında 2-0 geri düşüp son dakika golüyle beraberliği kurtardılar. Rakiplerinin aksine form durumları düşüşte fakat PL'de herhangi bir iddiaları yok. Oysa Avrupa Ligi, Londra ekibine başka bir yol açabilir. Durumu netleşmeyen Emerson dışında eksik yok. Turu kim geçer kestirmek zor ama iç sahada West Ham'ın kazanacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Yazarlar