Diğer Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

26.03.2024 - 09:51 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Avusturya - Türkiye: Karşılıklı Gol Var (1.73 yerine 1.76)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Avusturya – Türkiye karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, iki ekibin de karşılıklı goller bulmasını bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Macaristan maçında olduğu gibi Montella yine denemeler yapacaktır. Yani ideal 11’le çıkmasını beklemiyorum A Milli Takım’ın. Yine de 1-0 yenildiğimiz Macaristan karşılaşmasında özellikle de ikinci yarıda hiç fena değildik. Tek eksiğimiz goldü. Bu kez hücumda daha üretken olabileceğimizi düşünüyorum. Avusturya ise Belçika ile aynı puanı toplayarak gruptan çıkmıştı, onlar da EURO 2024’te olacaklar. Macaristan gibi dişli bir rakip. İki tarafın da gol bulmasını bekliyorum. Norveç - Slovakya: Maç Sonucu 1 (1.46 yerine 1.48)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Norveç – Slovakya karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin, ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

Norveç, son maçında tam kadro çıkmasına rağmen inanılmaz bir hayal kırıklığı yaşayarak maçtan 2-1 yenik ayrıldı. Slovakya ise Avrupa Şampiyonasına gitmenin rahatlığını Avusturya maçında temposuz oyunu ile gösterdi. Norveç’in artık kendini göstermesi gerekiyor ve bu maçı kendi evinde kazanacağını düşünüyorum. Polonya U21 – Bulgaristan U21: Maç Sonucu 1 (1.31 yerine 1.33)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Polonya U21 – Bulgaristan U21 karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Grupta lider durumda bulunan ev sahibi, 6 maçta 5 galibiyet ve 1 yenilgi aldı. O yenilgi de grubun favorisi Almanya deplasmanında. Bulgaristan da 6 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. İki takım ilk kez oynayacak grupta. Bulgarların deplasman performansını değerlendirmek de kolay değil. Sadece 2 maç oynadılar deplasmanda ve Estonya ile Kosova gibi daha zayıf ekiplerle berabere kaldılar. Polonya’nın bu maçı az farkla da olsa kazanacağını tahmin ediyorum iç saha ve kadro avantajıyla. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Yazarlar