Futbol Misli'den Günün Süper Tercihleri

Misli'den Günün Süper Tercihleri

13.01.2024 - 11:31 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden Günün Süper Tercihleri

Beşiktaş – Fatih Karagümrük: Maç Sonucu 1 (1.59 yerine 1.63)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Beşiktaş – Fatih Karagümrük karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, Beşiktaş’ın galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Fernando Santos'un tribünden seyrettiği Çaykur Rizespor maçını, Semih Kılıçsoy önderliğinde 4-0 kazanan Beşiktaş, Portekizli çalıştırıcı yönetiminde ilk kez seyircisi karşısına çıkacak. Siyah-beyazlılarda Salih Uçan'ın cezası bitti ve ilk 11'e dönecek. Afrika Uluslar Kupası'na gidenler, kadro dışı bırakılanlar değişmedi. Sağ beke Jonas Svensson takviyesi geldi ancak Norveçli oyuncu ayağının tozuyla Onur Bulut'tan formayı alamayacaktır... Fatih Karagümrük ise Şota Arveladze yönetiminde çıktığı ilk 3 maçı gol atamadan kaybetmişti. Kayserispor'u 4-1 yenip silkelendiler. Marcus Rohden hat-trick yaptı. Ryan Mendes ve Sofiane Feghouli, Afrika Uluslar Kupası'na gitmişken İsveçli orta sahadan önemli bir katkı aldılar... Beşiktaş, seyirci ve Fernando Santos artısıyla galibiyet yakın.

Haberin Devamı

Newcastle United – Manchester City: Maç Sonucu 2 (1.47 yerine 1.57)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Newcastle United – Manchester City karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, Manchester City’nin yanında yer alıyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Manchester City’de kaptan Kevin De Bruyne’nin bu maça 11 başlama ihtimali yüksek. Grealish hafta içi hastalığı nedeniyle çalışmalara katılmadı. Doku da kadroda olacaktır. Haaland için ise henüz erken görünüyor bu maç. Newcastle cephesinde ise Joelinton’un sakatlığı sıkıntı. FA Cup’ta Sunderland derbisinde sakatlanan Brezilyalı 6 hafta yok. Müzmin sakatların dışında Callum Wilson’ın da bu maça yetişme ihtimali yok. City formda. Newcastle formsuz. Derbiyi kazandılar, moral buldular ancak bu form durumuyla ligin en güçlü ekibine dayanma şansları olduğunu düşünmüyorum. Bu sezon lig kupasında iç sahadaki maçı 1-0 kazandılar ancak bu kez ibre konuk ekipte. Newcastle United Manchester City ile oynadığı son 32 Premier Lig maçında sadece 1 kez kazanabildi. Bu seri aynen devam eder diye düşünüyorum. Tahminim 3 puanı Guardiola’nın takımı alır.

Haberin Devamı

Athletic Bilbao – Real Sociedad: Maç Sonucu 1 (1.82 yerine 1.94)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan Athletic Bilbao – Real Sociedad karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, Athletic Bilbao galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Bask derbisinde iki takım da Şampiyonlar Ligi hedefinde yara almamak istiyor. Bilbao bu sezon sadece 3 takıma yenildi. Bunlar Real, Barça ve Sociedad oldu ancak Sociedad o maçın adamı olan Kubo'dan yoksun zira Japon oyuncu Asya Kupası'nda ter dökecek. Umar, Traore ve kırmızı kart cezalısı kaleci Merino diğer önemli eksikler. Santrafor Andre Silva'nın durumu netleşmedi. Oyarzabal dışında oyuna ağırlık koyabilecek hücumcuları bulunmuyor. Son 3 maçta sadece 1 gol atabilen bir takım için pek iyi bir mizansen değil. Ev sahibi ise geçen hafta deplasmanda Sevilla'yı rahat geçti. O maçta da oynamayan Inaki Williams dışında ciddi bir eksikleri bulunmuyor. Ligde üst üste galibiyetler alan Bilbao'nun bu derbiden de zaferle ayrılması muhtemel.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.