Milli Takım Montella'dan Almanya maçında sürpriz karar! İşte sahaya süreceği oyuncular

Montella'dan Almanya maçında sürpriz karar! İşte sahaya süreceği oyuncular

17.11.2023 - 14:51 | Son Güncellenme:

A Milli Takım'ın İtalyan teknik patronunun, Almanya ile yarın yapılacak hazırlık maçında fazla şans vermediği isimleri ilk 11'de oynatması bekleniyor.

Montelladan Almanya maçında sürpriz karar İşte sahaya süreceği oyuncular

 

EURO 2024 finallerine katılmayı garantileyen A Milli Takımımız, yarın özel maçta 2024’ün ev sahibi Almanya ile Berlin’de özel maçta karşılaşacak. Milliler, 21 Kasım’da da elemelerde grup birinciliği adına 3 puan parolasıyla Galler’le deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

A Milliler’de, yeni teknik heyetin antrenman metotlarını, futbol felsefesini bizzat deneyimlemesi ve takım arkadaşlarıyla birlikte çalışması amacıyla İstanbul’daki kampta yer alan Cengiz Ünder, önceden planlandığı gibi kamp kadrosundan çıkarıldı. Kaptan Hakan Çalhanoğlu da üst solunum yolu enfeksiyonunun yanı sıra bebek bekleyen eşinin doğumunun çok yaklaşması sebebiyle teknik heyet kararıyla kamptan ayrıldı.

Montelladan Almanya maçında sürpriz karar İşte sahaya süreceği oyuncular

SAHAYA SÜRECEĞİ İSİMLER BELLİ OLDU

Ay-Yıldızlılar’da teknik direktör Vincenzo Montella’nın, Galler karşılaşmasını düşünerek Almanya sınavında görev vermeyi planladığı isimleri yedek soyundurmayı düşündüğü öğrenildi. İtalyan hoca fazla forma şansı vermediği isimleri de özel maçta sahaya sürerek görmek istiyor. Bu doğrultuda Montella’nın şu ana kadar kafasındaki ilk 11’de kaleye Altay Bayındır’ı düşündüğü, bunun dışında Çağlar Söyüncü, Zeki Çelik, Rıdvan Yılmaz, Emre Akbaba, Yusuf Yazıcı ve Bertuğ Yıldırım gibi isimlere de formayı vermeyi planladığı bildirildi.

Haberin Devamı