Adana Demirspor Murat Sancak, Galatasaray'dan transfer etmek istediği oyuncuyu açıkladı!

Murat Sancak, Galatasaray'dan transfer etmek istediği oyuncuyu açıkladı!

22.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, gelecek sezon için çalışmalarına hız kazandırdı. Mavi-siyahlı ekibin başkanı Murat Sancak, transfer hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Murat Sancak, Galatasaraydan transfer etmek istediği oyuncuyu açıkladı

Daha önce kadrosuna yıldız futbolcuları katan Adana Demirspor, son olarak Portekizli yıldız Luis Nani'yi de transfer ederek tüm dikkatleri üzerine çekti. Adana temsilcisinin başkanı Murat Sancak, A Spor'a verdiği röportajda Galatasaray'dan istediği yıldızı açıkladı.

Haberin Devamı

NANI, ADANA DEMİRSPOR'DA

Patrick Kluivert yönetimindeki Adana Demirspor, sol kanat pozisyonuna Luis Nani'yi dahil etti. Mavi Şimşekler, 36 yaşındaki oyuncuyla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Luis Nani ile 1+1 yıllık resmi sözleşme imzalamıştır" denildi.

Real Formaçao'da futbola başlayan Luis Nani daha sonra Sporting Lizbon, Manchester United, Fenerbahçe, Valencia, Lazio, Orlando City, Venezia ve Melbourne formaları giydi. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 500 bin euro.

Portekiz Milli Takımı'nda 112 maça çıkan Luis Nani, 23 gol atma başarısı gösterdi.

Murat Sancak, Galatasaraydan transfer etmek istediği oyuncuyu açıkladı

SİMON DELİ'NİN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Patrick Kluivert yönetimindeki Adana Demirspor'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Mavi Şimşekler, tecrübeli stoper Simon Deli'ye veda etti. Simon Deli'nin sözleşmesinin karşılıklı anlaşma sonucunda feshedildiği aktarıldı.

Haberin Devamı

DORUKHAN TOKÖZ'DEN 3+1 YILLIK İMZA

Adana Demirspor, 27 yaşındaki Dorukhan Toköz ile anlaştığını duyurdu. Mavi-lacivertli ekipten yapılan açıklamada, “Dorukhan Toköz ile 3+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır” denildi. 27 yaşındaki Dorukhan Toköz, geçtiğimiz günlerde kulübü Trabzonspor ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı.

İşte Murat Sancak'ın açıklamaları...

"İLK HEDEFİMİZ TAYLAN'DI"

Dorukhan Toköz transferinin nasıl gerçekleştiğini açıklayan Murat Sancak, "Dorukhan Toköz, gündemimizde olan bir oyuncu değildi. Taylan Antalyalı aklımıza gelmişti. Onunla görüşmüştük ama sonra Dorukhan çıktı, fazla sürmeden anlaştık. Taylan Antalyalı'da bonservis olayı vardı. Bonservisi elinde olduğu için Dorukhan'ı tercih ettik." dedi.

Murat Sancak, Galatasaraydan transfer etmek istediği oyuncuyu açıkladı

"YUNUS'U DA ALABİLİRİZ"

Yunus Akgün hakkında da konuşan Murat Sancak, "Eğer Galatasaray, Yunus Akgün'ü düşünmüyorsa düşünebiliriz ama şu anda o bölgede ihtiyacımız yok." sözleriyle cümlelerini noktaladı.

Yazarlar