İtalya Serie A Napoli'den sürpriz hamle! Süper Lig ekibiyle karşılaşacak

Napoli'den sürpriz hamle! Süper Lig ekibiyle karşılaşacak

27.10.2022 - 17:45 | Son Güncellenme:

Serie A ekiplerinden Napoli, sezona olağanüstü bir başlangıç yaptı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ve Serie A'da namağlup yoluna devam eden Napoli, Kasım ayında Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası için verilecek arada Süper Lig ekibi ile hazırlık maçı yapacak.

Napoliden sürpriz hamle Süper Lig ekibiyle karşılaşacak

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ve Serie A'da yenilgi yüzü görmeyen Napoli, serisini devam ettirmek için çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. haftasında Rangers'ı konuk eden Napoli, zorlu müsabakayı 3-0'lık skorla kazandı. Bu sonuç ile mavi-beyazlılar, Devler Arenası'nda 5'te 5 yaparak 15 puan ile liderliğini sürdürdü. İtalyan ekibi, Kasım ayında Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası için verilecek arayı iyi değerlendirmek istiyor. Mavi-beyazlı kulüp, Aralık ayına kadar sürecek olan turnuva öncesi hazırlık maçı programını yaptı.

Haberin Devamı

SERİE A'DA NAMAĞLUP

Napoli, Serie A'nın 11. haftası geride kalırken henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Ligde oynadığı 11 maçtan 9 galibiyet ile ayrılan İtalyan kulüp, bunun yanında 2 de beraberlik aldı. Ligin zirvesinde yer alan Napoli, 29 puanla namağlup serisini devam ettiriyor.

Napoliden sürpriz hamle Süper Lig ekibiyle karşılaşacak

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE SERİ YAKALADI

Mavi-beyazlılar Devler Ligi'nde çıktığı 5 müsabakada mağlubiyet ve beraberlik yüzü görmedi. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Liverpool, Ajax ve Rangers gibi köklü kulüpler olmasına rağmen 5 galibiyet ile liderlik koltuğunda oturuyor.

Napoliden sürpriz hamle Süper Lig ekibiyle karşılaşacak

DÜNYA KUPASI ARASINI DEĞERLENDİRECEK

Sezona çok hızlı başlayan Napoli, dur durak bilmiyor. Aldığı galibiyetlere adından çokça bahsettiren İtalyan temsilcisi, Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası için verilecek arayı değerlendirecek.

Haberin Devamı

ANTALYASPOR İLE KARŞI KARŞIYA GELECEK

Napoli Sky yorumcusu Carlo Alvino'nun haberine göre, Dünya Kupası nedeniyle verilecek arada Antalya'ya gelecek olan Napoli, Antalyaspor ile hazırlık maçı yapacak. Kim Min Jae'nin takımı, Antalyaspor dışında iki Premier Lig ekibi Crystal Palace ve Wolverhampton ile de karşılaşacak.

Napoliden sürpriz hamle Süper Lig ekibiyle karşılaşacak

Yazarlar