İtalya Serie A Napoli'ye Eljif Elmas'ın golü galibiyet için yetmedi!

Napoli'ye Eljif Elmas'ın golü galibiyet için yetmedi!

01.09.2022 - 09:54 | Son Güncellenme:

Serie A'nın 4. haftasında Napoli, Lecce'yi ağırladı. Genç yıldız'ın golüyle öne geçen ev sahibi, Lorenzo Colombo'nun golüne engel olamayınca bir puanla yetindi.

Napoliye Eljif Elmasın golü galibiyet için yetmedi

İtalya Serie A'nın 4. haftasında Napoli, kendi sahası San Paolo Stadyumu'nda Lecce'yi ağırladı. Eski Fenerbahçe oyuncusu genç yıldız Elmas, Napoli'yi öne geçiren golü atsa bile 3 puanı hanesine yazdıramadı.

Haberin Devamı

Luciano Spalletti yönetimindeki Napoli, ligde bu sezon henüz galibiyet yüzü görmedi. Mavi-beyazlılar ilk iki hafta berabere kalırken 3. hafta ise galibiyet aldı. Bu hafta oynanan 4. hafta maçında kendi sahasında Lecce'yi konuk etti. Maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

ELJİF ELMAS'TAN GOL GELDİ

Kritik müsabakada 27. dakika'da Napoli'yi öne geçiren golü, daha önce Fenerbahçe forması giyen genç futbolcu Eljif Elmas'tan geldi. Konuk ekip Lecce, 31. dakikada Lorenzo Colombo'nun attığı golle beraberliği yakaladı. Maç sonunda skor değişmedi ve maç 1-1'lik beraberlikle bitti.

Napoliye Eljif Elmasın golü galibiyet için yetmedi

KIM MIN JAE NAPOLI'YE TRANSFER OLDU

Fenerbahçe, Napoli'ye bir transfer daha gönderdi. Geçen sezon performansıyla göz dolduran ve tüm dikkatleri üzerine çeken Kim Min Jae tercihini Napoli'den yana kullandı. Serie A ekibi, yönetimin takımda kalmak için uğraş verdiği Güney Koreli savunmacı için 18 milyon 50 bin euro bonservis bedeli ödeyerek transferi gerçekleştirdi. Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da, "Oyuncuya formamızı giydiği süre boyunca ortaya koyduğu performans için teşekkür ediyor; kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz" denildi.

Haberin Devamı