Fransa Ligue 1 Nasser Al-Khelaifi, Mbappe'nin ayrılığına yeşil ışık yaktı!

Nasser Al-Khelaifi, Mbappe'nin ayrılığına yeşil ışık yaktı!

06.03.2024 - 09:49 | Son Güncellenme:

PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Real Sociedad maçı sonrası Kylian Mbappe'nin geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Nasser Al-Khelaifi, Mbappenin ayrılığına yeşil ışık yaktı

PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları Real Sociedad maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Khelaifi, Mbappe'nin Real Madrid'e transfer olacağı iddiaları üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Canal Plus France'a açıklamalarda bulunan Nasser Al-Khelaifi, Kylian Mbappe hakkında şunları söyledi:

"Kulüp herhangi bir iletişimde bulunmadıysa, bunun nedeni herhangi bir iletişimde bulunmak istemememizdir. Bugün aramızda bir şeyler var. Kylian kulüpte, PSG'de oynuyor ve bir sözleşmesi var. Ancak kesin olan şu ki bugün gelecek için çalışıyoruz."

Mbappe'nin performansı hakkında konuşan Nasser Al-Khelaifi "Kylian, Kylian'dır. O muhteşem bir oyuncu, tüm takım da çok iyi oynadı. PSG'nin Şampiyonlar Ligi tarihindeki en genç ilk 11'iydi. Gelecek için bir şeyler inşa ettik, en önemli şey bu. Takım çok iyi futbol oynadı ama topsuz alanda da takım olarak oynadık." ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Sociedad maçı hakkında konuşan Nasser Al-Khelaifi, "Çok güzel, çok mutlu ve gururluyuz. Çok iyi bir maçtı, takım topla çok iyi oynadı. Kazandık. Burası kolay değil." dedi.

Haberin Devamı

Luis Enrique'nin tercihleri hakkında konuşan PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, "Koç karar verir. Biz onu destekliyoruz, bu kesin. En önemli şey takım, Paris Saint-Germain. Kylian bugün harika bir maç oynadı, onunla gurur duyuyoruz. Ve tüm takımla. Takım çok iyi oynadı." dedi.