Voleybol Naz Aydemir Akyol geri dönüyor! Sultanlar Ligi'nde yılın transferi

Naz Aydemir Akyol geri dönüyor! Sultanlar Ligi'nde yılın transferi

23.01.2023 - 12:49 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi'nde THY, evinde büyük çekişmeye sahne olan müsabakada Eczacıbaşı'na 3-2 kaybetti. Mücadele sonrasında THY pasörü Naz Aydemir Akyol ile ilgili bomba transfer gelişmesi yaşandı.

Naz Aydemir Akyol geri dönüyor Sultanlar Liginde yılın transferi

Misli.com Sultanlar Ligi’nin 15.hafta maçında Türk Hava Yolları ile Eczacıbaşı Dynavit, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda karşı karşıya geldi. Saat 17.00’de başlayan karşılaşmayı Eczacıbaşı Dynavit 30-32, 29-27, 25-22, 21-25, 13-15 setlerle 3-2 kazanarak yenilmezlik serisini sürdürdü. Mücadele sonrasında bomba transfer gelişmeleri basına sızdı.

Haberin Devamı

BOSKOVIC EN SKORER İSİM
Karşılaşmanın en skorer ismi 34 sayıyla Eczacıbaşı Dynavit’in Sırp yıldızı Tijana Boskovic olurken; Irina Voronkova 15, Hande Baladın 14, Yasemin Güveli 8, Beyza Arıcı ve Sinead Jack-Kısal 7’şer sayıyla galibiyette etkili isimler oldu.

Rakibine bu sezon ilk kez puan kaybettiren Türk Hava Yolları’nda ise Madison Kingdon 30, Kiera Van Ryk 21, Bahar Toksoy Guidetti 14, Hanna Orthmann 13 sayıyla çift hanelere ulaşan isimler oldu

Naz Aydemir Akyol geri dönüyor Sultanlar Liginde yılın transferi

NAZ FENERBAHÇE'DEN AYRILMIŞTI
Kariyerinde şimdiye dek 9 lig şampiyonluğu elde ederek kırılması güç rekoru elinde bulunduran Naz, çift haneli rakamlara ulaşmaya çok yaklaşmıştı. Son olarak Vakıfbank ile final serisinde karşılaşan Fenerbahçe Opet, 5 maç üzerinden oynanan seriyi 3-2 kaybederek şampiyonluğu rakibine kaptırdı. Serinin 4. maçında setler 2-0 iken kariyerindeki 10. şampiyonluğa çok yaklaşan Naz'ın bu hayali şimdilik gerçekleşmedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Opet'ten sezon başında ayrılan Naz Aydemir Türk Hava Yolları Kadın Voleybol Takımı ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştı.

MİLLİ TAKIMA VEDA ETMİŞTİ
Naz Aydemir Akyol, A Milli Takım 'a veda ettiğini açıklamıştı. 31 yaşındaki voleybolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "2004 yılından bu yana çok büyük bir gururla taşıdığım Milli formama artık veda vakti" ifadelerini kullandı.

YENİ YILIN İLK BOMBASI: ECZACIBAŞI NAZ AYDEMİR'İN PEŞİNDE
4Bir4Bir'in haberine göre; Sultanlar Ligi'nde dolu dizgin liderliğini sürdüren Eczacıbaşı'nda Sırp Pasör Maja Ognjenovic'e Ebrar Karakurt'un takımı Novara talip oldu. İtalyanların teklifine sıcak bakan Sırp pasörün gelecek sezon Novara forması giymesi bekleniyor. Bunun üzerine pasör arayışına giren Eczacıbaşı'nın ilk hedefi Naz Aydemir Akyol oldu.

Naz Aydemir Akyol geri dönüyor Sultanlar Liginde yılın transferi

GÖRÜŞMELER OLUMLU SÜRÜYOR
Eczacıbaşı Dynavit, Maja Ognjenovic'in yerine altyapısından yetişen Naz Akyol'u kadrosuna katmak için harekete geçti. Tecrübeli pasörle yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediği öğrenildi.

THY'nin hedefi ise Nilüfer Belediye forması giyen Sıla Çalışkan. Kulüp, Naz'ın ayrılması durumunda yıldız pasörle sözleşme imzalamayı düşünüyor. 

Haberin Devamı

PSİKOLOJİ BÖLÜMÜNDE OKUYOR
Reklamcılık Bölümü mezunu Naz Aydemir Akyol; ikinci lisans öğrenimini psikoloji üzerine yapıyor. Akyol paylaşımında üniversite haberi şöyle duyurdu: Acıbadem Üniversitesi’nde benimle birlikte psikoloji okuyacak arkadaşlarım; şimdiden anlaşalım. Notlarınıza talibim, arada kaçırdığım derslerin de özetini geçebilirseniz çok sevinirim. Kekler, börekler, kahveler benden!

Bir kullanıcının "Hocam Vakıf’la maçımız var arkadaş yerime imza atsa olur mu?" yanıtına Akyol, "Evrakta sahtecilikten başımıza iş almayalım?" dedi.

Başka bir takipçisinin "Önce rakiplerin psikolojisini bozdu, şimdi düzeltecek" esprisine gülerek yanıt verdi.

Yazarlar