Nevzat Dindar

Nevzat Dindar

nevzat.dindar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Rams Park’ta maçı izlemeye gelen 40 bin kişiyi kendinden geçiren gol, 24. dakikada Mauro Icardi’den geldi. Arjantinli, sol ayağıyla harika bir bitiricilik sergiledi. Galatasaray rahat tempoda devam edip ve biraz da Trabzonspor maçını düşünerek vitesi yükseltmedi. Kısır geçen maçta savunmada hata yapmayan Galatasaray güle oynaya adını bir üst tura yazdırdı.

Zamanı mı Torreira?

Bu sezon ilk kez forma giyen Torreira bu kadar kritik bir dönemde takımı yalnız bırakarak hayal kırıklığı yarattı. Direkt gördüğü kırmızı kart ile Molde ile yapılacak iki önemli maçta forma giyemeyecek olan Torreira’nın, 8 numara transferi beklenirken yaptığı sorumsuzluk tepki topladı. Galatasaray, bu turla gruplara artık bir adım daha yaklaştı.

Haberin Devamı

Galatasaray’dan Galatasaray’a...

Mauro Icardi, Galatasaray formasıyla Avrupa kupalarındaki ilk golünü Olimpija Ljubljana ağlarına gönderdi. Arjantinli futbolcu, bu turnuvalarda son golünü 11 Aralık 2019’da Paris Saint Germain formasıyla Galatasaray’a karşı atmıştı.

Torreira döndü, kırmızıyı gördü

Cim-Bom’un hazırlık kampında sakatlanan Torreira bu sezon ilk kez forma giydi ancak 65. dakikada Ljubljana ile oynanan müsabakada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. İlk karşılaşma için takımla birlikte Slovenya’ya giden Uruguaylı oyuncu, mide bulantısı nedeniyle antrenmanı yarıda bırakmıştı. Torreira, ligdeki Kayserispor maçında da yedek kulübesinde beklemişti.

‘Hepimiz Molde’yi istedik’

Defansta yapılan rotasyon sonucunda Emin Bayram ile birlikte stoper görevini üstlenen Kaan Ayhan, play-off’ta Molde ile eşleşmelerini olumlu buldu. Sarı-kırmızılı futbolcu, “Hepimiz Molde’yi istedik. Milli Takım’la Faroe Adaları’nda pek güzel anılarımız yok. Benim tercihim, Molde’ydi. Bu şekilde devam edip Şampiyonlar Ligi’ne katılmak istiyoruz” dedi.

Zaniolo bugün Ada yolcusu

Galatasaray’ın Aston Villa’ya kiraladığı Nicolo Zaniolo bugün İngiltere’ye gidiyor. Bonuslarla beraber yaklaşık 9 milyon euroya kiralanan İtalyan futbolcunun şartlara bağlı zorunlu satın alma opsiyonun ise 25 milyon euro olduğu belirtildi. Kolay bonuslar ile beraber kiralama dahil toplamda gelirin 38 milyon euroyu bulacağı bildirildi. Gerçekleşmesi zor bonusların ise 8 milyon euro daha olduğu dile getirildi.