Nevzat Dindar

Nevzat Dindar

nevzat.dindar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Şampiyon süper başladı, kötü bitirdi: 3-4. Galatasaray, sezonun ilk hazırlık maçında Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Championship ekiplerinden Hull City’ye 4-3 kaybetti. Kocaeli Stadyumu’nda 25 bine yakın futbolseverin izlediği maça Cim-Bom, fırtına gibi başladı.
Aslan, ilk yarıda 7 dakika 3 golü buldu. 28’de Emin, 30 Berkan ve 35’te Kaan Ayhan’ın golleri ile Galatasaray 3-0 öne geçti. Devre sonunda Hull City, Tetteh ile farkı 2’ye indirdi: 3-1. İlk devre için Galatasaray adına olumsuz pek bir şey olmadığı gibi, sistem de tıkır tıkır işledi. İkinci yarı ise üst üste gelen değişikler, ibreyi Hull City’e çevirdi. Batuhan’ın yerine kaleye giren Jankat kritik kurtarışlara imza attı ama kaleye gelen şutların fazlalığı şanssızlığıydı.
Son bölümde Galatasaray, Oliveira ve Midtsjö dışında tamamen gençlere döndü. Hull City, 83 ila 86 arasında üç dakikada üç gol gol bularak 4-3 öne geçti. Böylece maçı tribünden veya ekrandan takip edenler, ilginç bir karşılaşma izledi. Galatasaray’da kiradan dönen oyunculardan ilk yarı Cicaldou, ikinci devre ise Morutan hayal kırıklığı yarattı.