Nevzat Dindar

Nevzat Dindar

nevzat.dindar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Ali Sami Yen Rams Park’ta gelenek devam etti. Aslan’ın süper golcüsü Icardi derbide yine sahne aldı. Cim-Bom, derbi kazanma alışkanlığı sürdürdü. Geldiği günden beri büyük maçlara hep imzasını koyan ve boş geçmeyen Icardi dün akşama da damgasını vurdu. Mert Günok’u attırdı ve galibiyeti getiren penaltıyı kullandı. Bir saatten fazla 10 kişi oynayan Beşiktaş buna rağmen iyi mücadele etti ve beraberliği de buldu ama koruyamadı. 
6’da Angelino vuruşunda Mert Günok’tan seken top ağlara giderken Colley çıkardı. 
16’da Kaan kafayla Mert’in üzerine vurdu. 18’de Kerem çerçeveyi bulamadı. 
23’te Icardi karşı karşıya pozisyonda Mert’e takıldı.
26’da, geldiği günden bu yana derbileri boş geçmeyen Icardi çıktı sahneye. Mert Günok’un uzaklaştıramadığı topu Arjantinli kafayla indirdi. Colley ile hatalar zinciri devam etti. Icardi sağ ayağının ucuyla köşeyi buldu: 1-0.
4 dakika sonra ise Icardi’yi engellemek isterken Mert Günok ceza alanı dışında topa elle müdahale edince VAR kontrolü sonrası kırmızı kart gördü. Beşiktaş 10 kişi kaldı. 
Devre sonunda Icardi pozisyonlara giren isimdi ama sonuç aynı kaldı. İkinci devre yine Galatasaray’ın üstünlüğü vardı sahada. Ne var ki gol Beşiktaş’tan geldi. 69’da Rosier sağdan topu sürüp Chamberlain’e yerden pası verdı. İngiliz futbolcu beraberliği sağlayan golü attı: 1-1.
80’de G.Saray penaltı kazandı. Hadziahmetovic’in elle müdahelesi sonrası kazanılan penaltıyı Icardi gole çevirdi: 2-1. G.Saray skoru korudu ve kazandı.