Fransa Ligue 1 Neymar'dan ayrılık sorusuna cevap! 'Taraftarlarla oyuncular arasında sevgi yok'

Neymar'dan ayrılık sorusuna cevap! 'Taraftarlarla oyuncular arasında sevgi yok'

20.07.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Paris Saint Germain'deki geleceği belirsizliğini koruyan Neymar açıklamalarda bulundu. Brezilyalı yıldız ayrılık iddialarına cevap verdi.

Neymardan ayrılık sorusuna cevap Taraftarlarla oyuncular arasında sevgi yok

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir türlü istenen başarıyı yakalayamayan Paris Saint Germain'de Lionel Messi ile yollar ayrıldı. Teknik direktörlük görevine Luis Enrique'yi getiren Ligue 1 devinde Neymar'ın geleceği tartışma konusu oldu.

Haberin Devamı

Brezilyalı yıldız ayrılık iddiaları sonrası suskunluğunu bozdu. Neymar, Paris Saint Germain'de taraftarlarla oyuncular arasında çok fazla sevginin olmadığını dile getirdi.

Paris Saint Germain'in Brezilyalı yıldızı, Casimiro Miguel'in YouTube yayına konuk oldu. Ayrılık iddialarıyla ilgili konuşan Neymar, "Umarım bu sezon yine Paris Saint-Germain'de oynarım. Paris Saint-Germain ile sözleşmem var ve kimse bana olası bir ayrılık hakkında bir şey söylemedi" ifadelerini kullandı.

Neymardan ayrılık sorusuna cevap Taraftarlarla oyuncular arasında sevgi yok

Neymar son olarak, "Taraftarlarla oyuncular arasında çok fazla sevgi olmasa da orada olacağım" açıklamasını yaptı.

31 yaşındaki oyuncunun Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Neymar'ın güncel piyasa değeri 60 milyon euro. Brezilyalı futbolcu geride kalan sezonda 29 resmi maçta forma şansı buldu. Neymar bu müsabakalarda 18 gol attı ve 17 asist üretti.

Haberin Devamı

Santos altyapısında yetişen Neymar, 2013-2014 sezonu başında 88 milyon euroluk bedelle Barcelona'ya imza attı. Paris Saint Germain, 2017-2018 sezonu başında Neymar için 222 milyon euro bonservis bedeli ödedi.