Galatasaray Nicolo Zaniolo ısrarı! Transfer görüşmeleri yeniden başladı

Nicolo Zaniolo ısrarı! Transfer görüşmeleri yeniden başladı

07.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın genç yıldızı Nicolo Zaniolo'ya olan ilgi bitmiyor. Sarı-kırmızılıların İtalyan oyuncusu için dev kulübün yeniden görüşmelere başladığı öne sürüldü.

Nicolo Zaniolo ısrarı Transfer görüşmeleri yeniden başladı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da Nicolo Zaniolo konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Genç oyuncunun UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek kulübün radarına yeniden girdiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

İngiliz basınında yer alan haberde; Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katmak isteyen dev ekibin tecrübeli oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladığı kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Nicolo Zaniolo ısrarı Transfer görüşmeleri yeniden başladı

15 MİLYON EUROYA İMZA ATTI

Genoa altyapısında futbola başlayan Nicolo Zaniolo daha sonra Fiorentina altyapısı, Entella altyapısı ve Inter altyapısında forma giydi. Roma, 2018-2019 sezonunda 6 milyon 750 bin euro bedelle genç oyuncuyu renklerine bağladı. Galatasaray, geçtiğimiz yıl ara transfer döneminde 15 milyon euro karşılığında Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna kattı.

Genç oyuncu için Roma ile yapılan anlaşmada bir sonraki satıştan elde edilecek karın yüzde 20'sinin İtalyan temsilcisine verileceği kaydedildi. Sarı-kırmızılılar, 24 yaşındaki oyuncuyla 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Nicolo Zaniolo ısrarı Transfer görüşmeleri yeniden başladı

HIZLI BAŞLADI

Nicolo Zaniolo, Galatasaray'daki ilk sezonunda 11 müsabakada forma şansı buldu. İtalyan oyuncu bu müsabakalarda 5 kez gol sevinci yaşadı. Nicolo Zaniolo takım arkadaşlarına da 1 gol pası verdi. İtalyan oyuncu, 2023-2024 sezonu hazırlıkları kapsamında Avusturya'daki kamp döneminde de dikkat çekti.

Genç oyuncunun performansında gösterdiği yükseliş Avrupa'dan dev kulüpleri harekete geçirdi. Nicolo Zaniolo için Juventus, Inter, RB Leipzig ve Tottenham'ın devrede olduğu aktarıldı. Bunun yanı sıra 24 yaşındaki oyuncu için Suudi Arabistan'dan da bir takımın devrede olduğu kaydedildi.

Nicolo Zaniolo ısrarı Transfer görüşmeleri yeniden başladı

NEWCASTLE YENİDEN DEVREDE

İngiliz basınında yer alan habere göre; Newcastle United, Nicolo Zaniolo'yu transfer etmek için yeniden girişimlere başladı. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Premier Lig ekibinin, Nicolo Zaniolo'nun menajeriyle görüşmelerde bulunduğu vurgulandı.

24 yaşındaki on numaranın sözleşmesinde 35 milyon euroluk serbest kalma maddesinin bulunduğu aktarıldı. Nicolo Zaniolo'nun güncel piyasa değeri 27 milyon euro. 24 yaşındaki oyuncu, İtalya Milli Takımı'nda 13 maça çıktı ve 2 gol sevinci yaşadı.