İngiltere Premier Lig Nicolo Zaniolo: Ruh halim hakkında konuşmamayı tercih ediyorum

Nicolo Zaniolo: Ruh halim hakkında konuşmamayı tercih ediyorum

23.09.2023 - 20:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo, Roma'da forma giydiği yıllara dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. İtalyan oyuncu, eski takımına adeta ateş püskürdü.

Nicolo Zaniolo: Ruh halim hakkında konuşmamayı tercih ediyorum

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken Nicolo Zaniolo, sezon başında Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'ya kiralandı. Genç oyuncu, Premier Lig ekibine transferinin ardından suskunluğunu bozdu.

Haberin Devamı

İtalyan futbolcu, Roma'da forma giydiği döneme dair çarpıcı ifadeler kullandı. Nicolo Zaniolo'nun açıklamaları büyük ses getirdi.

ASTON VILLA'YA KİRALANDI

Galatasaray'da Nicolo Zaniolo, Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'ya kiralandı. Aston Villa ile yapılan anlaşmada şartlara bağlı zorunlu satın alma opsiyonu maddesinin yer aldığı belirtildi. Sarı-kırmızılılar, Aston Villa'dan kiralama bedeli olarak 5 milyon euro aldı. Anlaşmada 1 milyon 375 bin euroluk bonus maddesinin yer aldığı kaydedildi.

Nicolo Zaniolo'nun zorunlu satın alma opsiyonu maddesinin 22 milyon 500 bin euro olduğu, anlaşmada 15 milyon euroluk şartlara bağlı bonus maddesinin bulunduğu aktarıldı. Aston Villa'nın opsiyonu kullanması halinde bir sonraki satıştan elde edeceği karın yüzde 10'unu Galatasaray'a ödeyeceği vurgulandı.

Haberin Devamı

GOLLE TANIŞAMADI

Nicolo Zaniolo'nun Aston Villa kariyeri suskun başladı. Oynadığı futbolla taraftarların beğenisini kazanan İtalyan yıldız, henüz golle tanışamadı. Nicolo Zaniolo, şu ana kadar 5 maçta şans buldu.

Daily Mail'e konuşan Nicolo Zaniolo çarpıcı açıklamalarda bulundu. Roma'da kazandığı Konferans Ligi'nin hatırlatılması üzerine İtalyan yıldız, "Harika, eşsiz bir gündü. Tek golü atmak inanılmaz bir duyguydu. Kariyerimde kazandığım ilk kupaydı ve bunu her zaman kalbimde taşıyacağım. Her zaman harika bir anı olarak kalacak" dedi.

Aston Villa'da da Konferans Ligi'ni kazanmak istediğini belirten Nicolo Zaniolo, "Kolay olmayacak çünkü çok iyi ve organize birçok takım var. Deplasmanda oynamak her zaman zordur ama biz çok iyi bir takımız ve bu önemli kupayı kazanmak istiyoruz. Eğer bildiğimizi yaparsak, kupayı kazanabiliriz" ifadelerini kullandı.

Roma'dan ayrılık sürecini anlatan Nicolo Zaniolo, "Hayatta her zaman zor anlar olacaktır ve yakınlarımızla bir arada kalmak, birbirimize güç vermek önemli. Ancak bu dönemde ailevi meseleleri kendime saklamayı ve ruh halim hakkında konuşmamayı tercih ediyorum" açıklamasını yaptı.

İtalyan oyuncu, Roma ve Jose Mourinho hakkında son olarak şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Orada olduğum ilk günden itibaren Roma ve Roma ile ilgili harika anılarım var, ancak hayatta her şeyin bir başlangıcı ve sonu vardır. Ne yazık ki bu son Ocak ayında gerçekleşti, ancak Roma ve benim hayranlarım için en iyisinden başka bir şey istemiyorum. Giallorossi'nin renklerini çok sevdim. Artık Villa'dayım, burada mutluyum, milli takıma geri döndüm ve uluslararası düzeyde oynamanın keyfini yeniden keşfettim. Geçmişe dönmek benim için olumlu değil. çünkü bitti. Mourinho harika bir insan, ona çok saygı duyuyorum ve bana çok şey öğretti. Beni seçtiği ve bana güvendiği her zaman için ona teşekkür etmeliyim. Hala arada sırada konuşuyoruz."