Galatasaray Nicolo Zaniolo'ya transfer mesajı! İşte Galatasaray'ın kasasına girecek dev rakam

Nicolo Zaniolo'ya transfer mesajı! İşte Galatasaray'ın kasasına girecek dev rakam

02.05.2023 - 21:11 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın devre arasında Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo sezon sonunda sarı-kırmızılılardan ayrılabilir. Dünya devinin sportif direktörü İtalyan yıldıza mesaj attı. Galatasaray, Zaniolo transferinden dev bir bonservis bedeli elde edebilir.

Nicolo Zanioloya transfer mesajı İşte Galatasarayın kasasına girecek dev rakam

Galatasaray'ın sezon ortasında Roma'dan 15 milyon Euro ve bonuslar karşılığında kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, dünya devlerinin radarında. İtalyan yıldızın sezon sonunda sarı-kırmızılılardan ayrılabileceği iddia edildi. Dünya devinin sportif direktörü, Zaniolo ile görüştü. Galatasaray, Zaniolo transferinden dev bir bonservis elde edebilir. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

OKAN BURUK 3 YILDIZI KIZAĞA ÇEKİYOR

Beşiktaş karşısında çok kötü bir oyun ortaya koyan ve sonrasında da yaptığı hatayla takımının gol yemesine sebep olan Oliveira'yı geç çıkardığı için eleştirilen Okan hoca, Portekizli orta saha yerine Midtsjö'yü ilk 11'de düşünüyor. Norveçli futbolcunun, Torreira ile partner olması bekleniyor. Başakşehir karşısında düşünülen değişikliklerden biri de hücum hattında. Sakatlık dönüşünden bu yana beklentilerin çok altında kalan Mertens de kulübe yolcusu. Belçikalı yıldızın yerineNicolo Zaniolo'nun artık ilk 11'e dahil edilmesine karar verildi. İtalyan yıldızın, kadrodaki diğer değişikliklere göre forvet arkasında görev yapacağı tahmin ediliyor. Kerem ile Rashica'nın kanatlardaki yeri garanti gibi görünse de olası 3. yerli hamlesi özellikle Rashica'yı da kulübe yolcusu yapabilir. Çünkü Okan Buruk'un Beşiktaş derbisi öncesi çok düşünüp gerçekleştiremediği sol bek değişikliği bu kez kesin olarak devreye alınacak gibi görünüyor. Dev maçta tel tel dökülen Adekugbe'nin yerine Dubois, Kaan Ayhan veya eldeki yerlilerden Kazımcan ile Emre Taşdemir'in monte edilme ihtimali var.

Haberin Devamı

Nicolo Zanioloya transfer mesajı İşte Galatasarayın kasasına girecek dev rakam

MUSLERA'NIN KAFASI KARIŞTI

Galatasaray’da son iki maçta kalesinde 6 gol gören ve yenilen gollerde hatalarıyla dikkat çeken Muslera’nın performansı tepki topladı. Eski performansından uzakta olan tecrübeli eldivenin bu duruma düşmesinin ardında hem fiziksel hem de mental olarak yaşadıklarının etkili olduğu vurgulandı.

Bir bankada yaşanan dolandırıldık olayında, Muslera’nın, mal varlığını tamamen kaybettiği şeklinde iddialar öne sürülmüştü. Ancak kulüp kaynakları, “Para kaptırdığı doğru... Ancak bu rakam yaklaşık 1.5 milyon dolar” diyerek iddiaları yalanladı. Kaptan Muslera’nın, bu durumdan etkilenmiş olabileceğinin de altı çizildi.

Uruguaylı file bekçisinin düşüşündeki diğer bir nedenin ise sakatlıktan dönüşünün istenen düzeyde olamaması gösterildi. Tecrübeli eldivenin, sakatlık sonrası iyileşmesene rağmen formsuzluğu dikkat çekti. Trabzon maçında sakatlanan ve öngörülen süreden erken dönen Uruguaylı eldiven bir türlü istenen düzeye gelemedi.

Haberin Devamı

Nicolo Zanioloya transfer mesajı İşte Galatasarayın kasasına girecek dev rakam

ZANIOLO'NUN MENAJERİNDEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Nicolo Zaniolo'nun menajeri Claudio Vigorelli, Relevo'ya yaptığı açıklamada, çarpıcı bir itirafta bulundu.

Vigorelli, İtalya yıldız ile ilgili olarak; "Ortam değişikliğine ihtiyacı vardı. Son yıllarda iki büyük sakatlık yaşadı ama hep ayağa kalktı. Yeni bir ortamda olması gerekiyordu.

Ocak ayında başka teklifler de vardı. Bildiğiniz gibi Milan ve Bournemouth onu istediler, ancak Galatasaray'ın teklifi büyük bir coşkuyla kabul edildi. Türkiye'de rekabet yüksek ve oynadığı kulüp şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Geleneklerle dolu tarihi bir kulübün formasını giyiyor. Gerçekten değerini yeniden tüm dünyaya kanıtlamak istiyor" ifadelerini kullandı.

Nicolo Zanioloya transfer mesajı İşte Galatasarayın kasasına girecek dev rakam

BARCELONA İTİRAFI

Vigorelli, Zaniolo ile ilgili olarak bir de Barcelona itirafında bulundu. Ünlü menajer; "Ocak ayında onu İspanya'ya götürmeleri kolay olmadı. Maaş bütçesinden dolayı biraz tıkanmışlardı. Barcelona'nın transfer listesindeydi, bunu onaylıyorum. Beğendiler, ama ekonomik sebeplerden dolayı gerçekleştirebilecekleri bir transfer değildi" diye konuştu.

Haberin Devamı

Zaniolo'nun bağlı olduğu menajerlik şirketiyle bağlantılı olan bir diğer menajer Marco Busiello ise, "Zaniolo genellikle olgun olmamakla suçlanıyor, ancak onun hala çok genç olduğunu ve genç yaşta iki büyük sakatlık yaşadığını hatırlatmalıyım.

Gelişmek için iyi bir alana sahip. Baskılardan uzaklaşmak, kendisini bulmasına yardım edecek." diye konuştu.

Busiello, Zaniolo için ortaya çıkan transfer iddialarıyla alakalı olarak ise, "Şu anda bir transfer hakkında konuşmak için erken" dedi.

MILAN'DAN ZANIOLO HAMLESİ

Calciomercato'da yer alan habere göre Milan, Zaniolo transferinden vazgeçmiş değil. Habere göre Türkiye'ye gitmeden önce Maldini, transfer pazarının son gününe kadar Milan'ı beklediği için (Bournemouth'u reddederek) Zaniolo'ya teşekkür eden birkaç mesaj attı. Maldini ve Zaniolo, Milan kulübünün Galatasaray ile olan sözleşmesindeki 35 milyon euroluk maddeyi ödeyip ödemeyeceğini dikkatle değerlendireceği haziran ayında bir araya gelecek. Milan'ın Zaniolo transferi İtalyan devinin Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılıp katılmayacağına da bağlı.

Haberin Devamı

Milan'ın Zaniolo transferi için Galatasaray ile kısa süre içinde görüşmelere başlayacağı iddia edildi. Milan'ın 35 milyon euroluk sözleşme şartını yerine getirmek için çalışmalara başlayacağı ifade edildi.

Nicolo Zanioloya transfer mesajı İşte Galatasarayın kasasına girecek dev rakam

Yazarlar