Galatasaray Aston Villa'dan Nicolo Zaniolo sürprizi! Transfer kararı belli oldu

Aston Villa'dan Nicolo Zaniolo sürprizi! Transfer kararı belli oldu

06.04.2024 - 22:50 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Premier Lig ekibinin, tecrübeli futbolcuya dair düşüncesinin değiştiği aktarıldı.

Aston Villadan Nicolo Zaniolo sürprizi Transfer kararı belli oldu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'dan sezon başında ayrılarak Premier Lig ekibi Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Aston Villa'da son dönemde takımda şans bulmaya başlayan İtalyan yıldızla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Aston Villa'nın İtalyan yıldızın bonservisini alma ihtimalinin artığı belirtildi. Premier Lig temsilcisinin transfere dair son kararını sezon sonunda vereceği kaydedildi.

Aston Villadan Nicolo Zaniolo sürprizi Transfer kararı belli oldu

Nicolo Zaniolo'nun da transfer kararının belli olduğu aktarıldı. İtalyan yıldızın kariyerini İngiltere'de sürdürmeye sıcak baktığı belirtildi.

Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo için 2 plan üzerinde durduğu kaydedildi. Sarı-kırmızılıların, Aston Villa'nın opsiyonu kullanmaması halinde İtalyan yıldızı takımda tutmayı planladığı öğrenildi. Diğer alternatifin 20 milyon euro bedelle satılması yönünde olduğu kaydedildi.

Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Napoli'nin yeni sportif direktörü olmaya hazırlanan Giovanni Manna'nın transferdeki ilk hedefinin Nicolo Zaniolo olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Nicolo Zaniolo bu sezon Aston Villa'da 33 maça çıktı. 24 yaşındaki on numara bu karşılaşmalarda 3 gol atma başarısı gösterdi. Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. İtalyan yıldızın güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

Aston Villadan Nicolo Zaniolo sürprizi Transfer kararı belli oldu

15 MİLYON EUROYA İMZA ATTI

Genoa altyapısında yetişen Nicolo Zaniolo daha sonra Fiorentina altyapısı, Entella altyapısı, Inter altyapısı ve Roma'da oynadı. Galatasaray, 2022-2023 sezonu devre arasında yıldız futbolcuyu 15 milyon euro karşılığında transfer etti.

Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray'dan sonraki kesin transferinde elde edilecek kardan Roma'ya yüzde 20 pay verilecek. Aston Villa, Nicolo Zaniolo'nun kiralanması karşılığında Galatasaray'a sezon başında 5 milyon euro ödemişti.

Yazarlar