Skorer Nihat’a güvenoyu

Nihat’a güvenoyu

03.09.2009 - 02:09 | Son Güncellenme:

Milli Takımlar Teknik Direktörü, Nihat’ı mutlaka kazanmaları gerektiğine dikkat çekti, “Hırsla çalışmalarına devam ediyor. Önümüzdeki günlerin onun için çok daha iyi olacağına inanıyorum” dedi

Nihat’a güvenoyu

2010 Dünya Kupası finallerine katılma yolunda cumartesi günü Estonya ile Kayseri’de, 9 Eylül Çarşamba günü de Bosna Hersek’le deplasmanda karşılaşacak olan A Milli Takımımız’da Teknik Direktör Fatih Terim, değerlendirmelerde bulundu.
Kapadokya gezisi sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan tecrübeli hoca, kadrodaki beş futbolcunun sakat olduklarını söyledi. Terim, “Sakatlığı en hafif olan oyuncumuz Arda. Sakatlarımızı Estonya maçında oynatırsak, Bosna Hersek’e karşı forma giyemeyecekler. Raporlara göre karar vereceğiz” dedi.
Durumu netlik kazanmayan Gökhan Gönül’ün yokluğunu hissedebileceklerine dikkat çeken Fatih Terim, Mehmet Aurelio’nun da boşluğunu dolduracaklarını belirterek, “Aurelio’ya alıştık. Ama onun yerine oynayacak arkadaşlar da, iyi mücadele edecektir” ifadelerini kullandı.
Ay-yıldızlı ekibin teknik patronu, Beşiktaş’ta henüz golle buluşamayan formsuz oyuncusu Nihat Kahveci’ye güvendiklerini söyledi. Nihat’ın, Milli Takım için önemli bir oyuncu olduğunun altını çizen Fatih Terim, “Bu yeteneği kaybetmememiz gerekiyor. Hırsla çalışmalarına devam ediyor. Önümüzdeki günlerde Nihat daha iyi olacaktır” yorumunu yaptı. Terim, Fenerbahçe’nin, Manisa ile oynadığı son lig maçında kırmızı kart gören Emre Belözoğlu ile de konuşacaklarını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

‘Fatih’i çağırabilirim’
Öte yandan NTV Spor’da yayınlanan Not Defteri programına konuk olan Terim, Fatih Tekke’nin kadroya alınmaması konusuna değinirken, “Fatih’in futbolculuğuna asla bir şey söylemem yarın bir gün lazım olursa yine çağırırım. O gelir, bu gelir sonuçta bu Milli Takım” dedi.

Yazarlar