Galatasaray Nihat Kahveci'den Icardi sözleri! 'Trafik durdu, stüdyoya giremedik'

Nihat Kahveci'den Icardi sözleri! 'Trafik durdu, stüdyoya giremedik'

17.09.2022 - 09:24 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek lider oldu. Sarı-kırmızılılarda iki ismi çok beğendiğini kaydeden Nihat Kahveci Icardi ile ilgili tespitini açıkladı.

Nihat Kahveciden Icardi sözleri Trafik durdu, stüdyoya giremedik

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Konyaspor'la karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'ndaki mücadele sarı-kırmızılıların 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı. Nihat Kahveci sarı-kırmızılıların maçını yorumladı. İki ismi çok bepğendiğini kaydeden Kahveci, Icardi ile ilgili tespitini açıkladı.

Haberin Devamı

İLK YARIDA 2 GOL, 2 DİREK
Nef Stadyumu'ndaki zorlu müsabakanın ilk yarısı oldukça hareketli geçti. Sarı-kırmızılılar ilk dakikada Sergio Oliveira'nın golüyle 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. Süper Lig devine cevap gecikmedi. Konyaspor'da Endri Çekiçi, 15'inci dakikada yaklaşık 30 metre mesafeden rakip fileleri havalandırdı. Yeşil-beyazlılarda ilk yarıda Amir Hadziahmetovic ve Endri Çekiçi direğe takıldı.

GALİBİYET GOLÜ
82'nci dakikasında Galatasaray'da sol kanattan Leo Dubois'in pasında Mauro Icardi ceza sahasında gol noktasına hareketlendi. Sarı-kırmızılıların yıldızı Mauro Icardi ile birlikte topa hareketlenen Francisco Calvo son anda topa dokundu. Francisco Calvo'nun ters vuruşunda top ağlarla buluştu ve sarı-kırmızılılar 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. Öte yandan Konyaspor'da kaleci Sehic 87'nci dakika ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Haberin Devamı

Nihat Kahveciden Icardi sözleri Trafik durdu, stüdyoya giremedik

DURSUN ÖZBEK YÜRÜYEREK STADA GİREBİLDİ
Galatasaray, Konyaspor maçını 46.925 taraftarın NEF Stadyumu'ndan takip ettiğini açıkladı. Bu yoğun ilgi neticesinde NEF Stadyumu çevresinde yoğun trafik oluştu. Maç öncesi dikkat çeken bir görüntü de dikkatlerden kaçmadı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Konyaspor maçı öncesi yoğun trafik nedeniyle stada yürüyerek giriş yaptı.

'GALATASARAY MAÇI BIRAKMIYOR'
Nihat Kahveci, Galatasaray'ın Konyaspor'u mağlup ettiği karşılaşmayı TRT Spor'da yorumladı. Kahveci sarı-kırmızılıların pes etmediğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: "Maçtan sonraki bu birlik beraberlik, danslar çok önemli görünüyor. Galatasaray maçı bırakmıyor bir kere bu çok önemli. 4 maçtır. Kendileri atmasa da rakibine attırıyor golleri. Daha takım oturmamasına rağmen oyunu kompakt halde oynayamazken bu tür galibiyetler çok önemlidir. Daha iyi oynayacaklar mı oynayacaklar."

"ICARDI VE YUSUF İKİNCİ YARIDA GİRİYOR, DÜŞÜNÜN"
"Icardi, Yusuf falan ikinci yarıda giriyor yani düşünün. İkinci yarıda bu hamle gücünün yararını gördük. Konyaspor'un kulübe zenginliği olmadığını da yaşayarak görmüş olduk. Endri Çekici de sakatlanınca Konyaspor yavaşladı"

"TRAFİK DURDU, STÜDYOYA GİREMEDİK"
"Galatasaray'ın motivasyon anlamında elinde çok fazla şey vardı. Icardi sahada, hava güzel, tribünler tıklım tıklım. İstanbul'da trafik durdu stüdyoya giremedik, İstanbul kilitlenmiş. Rakip gol yememiş ona rağmen kendisini göstermeye çalışan, ilk yarıda değil ama ikinci yarıda kendisini göstermeye çalışan bir Galatasaray izledik"

Haberin Devamı

"ICARDI HAZIR DEĞİL"
"Icardi'nin hazır olmadığı belli, topa bu kadar dokunmadan takımına yararlı olan forvet az bulunur. Golde o bölgeye koşuyu yapması, diğerinde de rakibin eksik kalmasını sağladı. Bir pozisyonu vardı, kalecinin üzerine vurdu."

"MUSLERA VE BEOY İNANILMAZDI"
"Şu söyleyebilirim, şampiyon olduğunda katkısı gözardı edilmeyecek bir Muslera performansı var. 101'inci dakikaya kadar inanılmazdı Muslera. Bu sezon çok iyi yine. Boey yine inanılmaz oynadı"

"MERTENS GÖSTEREMİYOR KENDİSİNİ"
"Dubois son zamanlarda ben geliyorum dedi, performansını da gösterdi. Oliveira ofans olarak iyi, defans olarak kurtaramıyor kendini. Mertens'i ofansta izlemek güzel. Arkadaşlarına servis yapacak şut atacak. Set oyunu oynayamadığı için gösteremiyor kendisini. İki tane peşpeşe pozisyonu var. Sarılar verilse neden verildi demem"

Haberin Devamı

"KEREM BEKLENTİLERİMİN ALTINDA KALDI"
"Kerem benim beklentilerimin altında kaldı. Galatasaray toplu oyunda sıkıntı yaşamaz, top rakipteyken ise yaşayabilir. Futbolda sadece ofans yok, Galatasaray'ın hücumda sorunu yok. Böyle devam edemessin savunmada. Muslera da gol yiyecektir"

'EMİN'İ BEĞENDİM'
"Emin'i yine beğendim. Okan hoca kazanan 11'i bozmama yoluna gitti, olabilir. Bugün itibarı ile Galatasaray ne olursa olsun kazandı ve lider oldu"