Antalyaspor Nuri Şahin yeni prensini buldu! Orta sahaya yeni aday

Nuri Şahin yeni prensini buldu! Orta sahaya yeni aday

19.07.2022 - 20:02 | Son Güncellenme:

Antalyaspor'da yeni sezon hazırlıklarının devam ettiği dönemde transfer çalışmaları hız kazandı. Antalyaspor Teknik Drektörü Nuri Şahin'in orta saha için düşündüğü isim belli oldu. Akdeniz ekibinde gündeme gelen futbolcuya bir talip daha çıktı.

Nuri Şahin yeni prensini buldu Orta sahaya yeni aday

Nuri Şahin yönetimindeki Akdeniz ekibi transfer çaılşmalarına hız verdi. Süper Lig ekibi Antalyaspor'un 30 Haziran'da serbest kalan oyunucuyu renklerine katmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Haberin Devamı

4 TRANSFER YAPILDI

Antalyaspor yeni sezon için 4 transfer gerçekleştirdi. Akdeniz ekibi bu futbolcular için borservis bedeli ödemedi. Takıma katılan bu futbolcular Alperen Uysal, Soner Aydoğdu, Ömer Toprak ve Sam Larsson oldu.

Bu süreçte 6 oyuncu takımdan ayrıldı. Alassane Ndao, Naldo, Bahadır Öztürk, Mustafa Acar, Cengiz Demir ve Harun Alpsoy, Akdeniz ekibine veda etti.

NURİ ŞAHİN'İN YENİ HEDEFİ

Fransız basınından L'Equipe'in Nimes ile sözleşmesi biten ve serbest kalan Cezayirli orta saha oyuncusu Zinedine Ferhat, teknik direktör Nuri Şahin'in yeni hedefi oldu.

29 Yaşındaki oyuncuya Antalyaspor'un ardından Alanyaspor da talip oldu. İki takım arasında transfer yarışı yaşanmasına rağmen Nuri Şahin'in, Zinedine Ferhat'ı takıma katmak için oldukça uğraş verdiği öğrendildi.

Haberin Devamı

FORMA ŞANSI BULAMADI

Geçtiğimiz sezonda sadece 14 maçta forma giyen Zinedine Ferhat, çıktığı bu maçlarda gol atma başarısı gösteremedi.

Academie FAF'da yetişen oyuncu USM Algere'ye bonservis bedeli olmadan transfer oldu. Ardından bedelsiz şekilde AC Le Havre'nin yolunu tuttu. Güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro olan Zinedine Ferhat bonservisini elinde bulunduruyor.

Yazarlar