Turkish Airlines Euroleague Obradovic'ten Fenerbahçe'ye transfer çalımı! EuroLeague'de dengeleri değiştirecek hamle

Obradovic'ten Fenerbahçe'ye transfer çalımı! EuroLeague'de dengeleri değiştirecek hamle

01.07.2023 - 11:57 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague'de geçtiğimiz sezon dikkatleri üzerine çeken Obradovic yönetimindeki Partizan, kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Sırp ekibi, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği yıldız basketbolcu için devreye girdi. İşte detaylar...

Obradovicten Fenerbahçeye transfer çalımı EuroLeaguede dengeleri değiştirecek hamle

Geçtiğimiz sezon Turkish Airlines EuroLeague'e olaylı Real Madrid serisi sonrası Play-Off'larda veda eden ancak gösterdiği performanslarla dikkatleri üzerine çeken Obradovic yönetimindeki Partizan, başarısını gelecek sene daha da ileri taşımak için harekete geçti.

Haberin Devamı

Kadrosunu yıldızlarla güçlendirmek isteyen Sırp ekibi, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği yıldız basketbolcu için devreye girdi.

13 YIL SONRA PLAY-OFF'A KALDI

Fenerbahçe ile üst üste kazandığı başarıların ardından kariyerine Partizan'da devam Zeljko Obradovic, geçtiğimiz sezon EuroLeague'e ise damgasını vurdu. Zeljko Obradovic önderliğindeki Partizan, 13 sene sonra Euroleague'de Play-Off'lara kalmayı başarmış ve Real Madrid ile eşleşmişti.

Obradovicten Fenerbahçeye transfer çalımı EuroLeaguede dengeleri değiştirecek hamle

OLAYLI REAL MADRİD SERİSİ

Partizan'ın Real Madrid ile oynadığı maçlara ise yaşanan olaylar damgasını vurdu. İki ekip oyuncuları arasında skandal bir kavga meydana gelirken EuroLeague yönetimimnin tartışmalı kararları sonrası Partizan, Real Madrid'e elenmişti.

BAŞKAN AÇIKLADI

Haberin Devamı

Önümüzdeki sezona iddialı bir kadroyla başlamayı hedefleyen Partizan'da Başkan Ostoja Mijailovic, Sırp basınına iddialı bir kadro kurmak istediklerini şu şekilde dile getirmişti:

"Açıkça söylüyorum, gelecek sezon EuroLeague’de birinci hedefimiz Final Four’a kalmak. Çok kaliteli bir kadro kuracağız, bu nedenle taraftarlarımızın her maç salonu tamamen doldurarak bize destek olmaları çok önemli. Salonu her maç doldurarak bize ekonomik açıdan büyük fayda sağlayabilirler. Büyük başarılara ulaşmak istiyorsak herkesin daha fazla fedakarlık yapması gerekiyor."

YENİDEN BİR ARAYA GELEBİLİRLER

Fenerbahçe'de birlikte çalışan Obradovic ve Sloukas bu sefer Partizan'da yeniden bir araya gelebilir. İki isim sarı-lacivertli ekibin EuroLeague şampiyonluğu da dahil olmak üzere 5 yıl boyunca birlikte görev yapmıştı.

Obradovicten Fenerbahçeye transfer çalımı EuroLeaguede dengeleri değiştirecek hamle

PARTİZAN'DAN TEKLİF

Basketnews'te yer alan habere göre Zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan, Olympiacos'taki geleceği belirsizliğini koruyan Kostas Sloukas için teklifte bulundu.

Partizan, Dante Exum'un geleceği hakkındaki belirsizliği nedeniyle Yunan oyun kurucuya büyük bir ilgi gösteriyor.

FENERBAHÇE DE İLGİLENİYORDU

Yunan oyun kurcu ile Fenerbahçe de ilgileniyordu. Her ne kadar Sloukas eski takımı ve Partizan tarafından yakından takip ediliyor olsa da bir yandan da Olympiacos'la sözleşme uzatma görüşmelerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

BİR BOMBA İDDİA DAHA

Sport Klub’ın haberine göre ise Partizan, Mirotic’in durumunu yakından izliyor ve yıldız basketbolcuyu renklerine bağlamak istiyor.

Yazarlar