Galatasaray Okan Buruk: Biraz dinlenme şansımız oldu!

Okan Buruk: Biraz dinlenme şansımız oldu!

08.03.2024 - 19:49 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 29'uncu haftasında Rizespor ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: Biraz dinlenme şansımız oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Rizespor maçı öncesi konuştu. 8 Mart'la ilgili mesaj veren Okan Buruk, "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, önemli bir gün. İnşallah gelecekte de kadın-erkek ayrımının olmadığı bir gelecek diliyorum. Tekrar Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun" dedi.

Haberin Devamı

Rizespor müsabakasını değerlendiren Okan Buruk, "Üst üste maçlar oynuyoruz. Biraz dinlenme şansımız oldu. 5 günlük arada hem dinlendik hem hazırlandık. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Önemli oyunculara sahip, oyun yapısı olan bir takım. Ligin başarılı takımlarından birisi. Kendi oyunlarını oynamaya çalışacaklar. Geçiş hücumunu düşünecekler. Amacımız kendi sahamızda galibiyet alıp liderliği devam ettirmek ve puan farkını açmak" diye konuştu.

Son olarak taraftara mesaj veren Okan Buruk, "Geçen hafta önemli bir galibiyet aldık. Bugün aynı düşünceyle bu maçı kazanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Taraftarımız her zamanki gibi bizi destekleyeceklerdir. Maçın başından sonuna kadar oyuncularımıza destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yazarlar