Fenerbahçe Olay iddia! Jorge Jesus, Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet edecek

Olay iddia! Jorge Jesus, Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet edecek

07.11.2023 - 17:58 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'in başına geçen Jorge Jesus'tan sarı-lacivertlileri şoke edecek bir hamle geldi.

Olay iddia Jorge Jesus, Fenerbahçeyi FIFAya şikayet edecek

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile Türkiye Kupası'nı kazanmasının ardından Türkiye macerasını noktalayan ve Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'in yolunu tutan Jorge Jesus'tan sarı-lacivertli ekibi şoke eden bir hamle geldi.

Haberin Devamı

HAREKETE GEÇİYOR

Şu anda Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Hilal'in başında bulunan 69 yaşındaki çalıştırıcı, Türkiye Kupası şampiyonluğundan doğan bonusun kendisine ödenmediği gerekçesiyle harekete geçmeyi planlıyor.

Olay iddia Jorge Jesus, Fenerbahçeyi FIFAya şikayet edecek

OLAY İDDİA

Habertürk'te yer alan habere göre geçen sezon Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü yürüten Jorge Jesus, sarı-lacivertli kulübü FIFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor.

SON BİR İHTAR ÇEKTİ

Jesus'un geçtiğimiz hafta kulübe son bir ihtar çektiği, bu yola başvurmak istese de kendisine hiçbir şekilde dönüş yapılmadığı için bu yola başvurmaya mecbur kaldığını yakın çevresiyle paylaştığı kaydedildi.

Olay iddia Jorge Jesus, Fenerbahçeyi FIFAya şikayet edecek

KUPA KAZANARAK AYRILDI

Sarı-lacivertliler, geçen sezon Başakşehir'i 2-0 yenerek Türkiye Kupası'nı kazanmış ve Jorge Jesus da Türkiye kariyerinde kupa kazanmıştı.

Haberin Devamı

Yazarlar