Fenerbahçe Omar Fayed için ilginç yorum: Fenerbahçe'ye transfer olmasına şaşırdım! Elneny gibi...

Omar Fayed için ilginç yorum: Fenerbahçe'ye transfer olmasına şaşırdım! Elneny gibi...

15.08.2023 - 14:51 | Son Güncellenme:

Transferde hız kesmeyen Fenerbahçe yönetimi, gelecek için de hamleler yapmayı sürdürüyor. Sarı-lacivertliler 2003 doğumlu Omar Fayed’i kadrosuna katmak için transfer görüşmelerine başlandığını açıkladı. Transfer sonrası şaşkınlık yaşayan Mısırlı gazeteci, 20 yaşındaki futbolcunun özelliklerini masaya yatırdı.

Omar Fayed için ilginç yorum: Fenerbahçeye transfer olmasına şaşırdım Elneny gibi...

Süper Lig'de 2023/24 sezonuna yaptığı önemli transferlerle oldukça iddialı giren Fenerbahçe'den sürpriz bir hamle geldi. Sarı Lacivertliler, 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed’i kadrosuna katmak için görüşmelere başlandığını duyurdu.

Haberin Devamı

MISIR'IN KÖKLÜ KULÜPLERİNİN RADARINDAYDI
Omar Fayed için son dönemde Mısır'da transfer söylentileri artmıştı. Geçtiğimiz günlerde Al-Watan, son dönemde performansıyla dikkat çeken Omar Fayed için Mısır'ın önemli ekiplerinden Zamalek'in devrede olduğunu belirtmişti. Al-Watan'ın edindiği bilgilere göre Zamalek'in yanı sıra Pyramids FC ve Future FC de oyuncuyla ilgilenen kulüpler arasındaydı.

Omar Fayed için ilginç yorum: Fenerbahçeye transfer olmasına şaşırdım Elneny gibi...

'TRANSFERİNE ŞAŞIRDIM'

Mısır basınından Mosaab Salah, Fanatik'ten Ethem Sündük'e oyuncunun özellikleri ile ilgili konuştu. İşte Salah'ın açıklamaları: "Omar Fayed'in Fenerbahçe'ye transfer olarak Türkiye'ye gideceğini duyduğum anda şaşırdım tabii ki, çünkü onu birçok takım kadrosuna katmak istiyordu. Mısır'ın önde gelen takımları da onu transfer etmek için sıraya girmişti. Bu yüzden çok şaşkınım. Ancak, onun Fenerbahçe'ye transfer olması, Türkiye Süper Ligi'nde oynayarak kendisini geliştirmesini ve daha iyi bir oyuncu olmasını sağlayacaktır. O, zaten yetenekli bir oyuncu, sahada ne yapması gerektiğini zamanla daha iyi öğrenecek. Pozisyon bilgisi ve farklı formasyonlarda oynama becerisiyle fark yaratacağına inanıyorum. Türkiye'de kendisini daha da geliştirecektir, daha iyi bir oyuncu olması için biraz daha sabır gösterilmesi gerekiyor."

Haberin Devamı

Omar Fayed için ilginç yorum: Fenerbahçeye transfer olmasına şaşırdım Elneny gibi...

'ELNENY GİBİ EL MOKAWLON'DA FUTBOLA BAŞLADI'

Ardından şunları ekledi: "Omar Fayed, tıpkı Beşiktaş'ın eski yıldızı Mohamed Elneny ve Liverpool'un dünyaca ünlü yıldızı Mohamed Salah'ın çocukluğunda formasını giydiği El Mokawloon takımında futbola başladı. Yani Omar, şu anda dünyaca ünlü yıldızlarla aynı kaderi yaşıyor ve kariyer basamaklarını da onlar gibi çıkacaklarını düşünüyorum. Fenerbahçe, gelişime açık ve çok iyi bir oyuncuyu transfer etti."

 

 

 

 

 

Yazarlar