Galatasaray Osman Şenher'den Icardi isyanı: Djiku elmacık kemiğini kırdı! Bir kere rakibe tekme attığını gördünüz mü?

Osman Şenher'den Icardi isyanı: Djiku elmacık kemiğini kırdı! Bir kere rakibe tekme attığını gördünüz mü?

09.02.2024 - 08:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi için Milliyet yazarı Osman Şenher köşesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Osman Şenherden Icardi isyanı: Djiku elmacık kemiğini kırdı Bir kere rakibe tekme attığını gördünüz mü

Süper Lig'de ve Avrupa'da başarı hedefleyen Galatasaray'da Icardi verilmeyen penaltılar sonrası tepki göstermişti. Milliyet yazarı Osman Şenher köşesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o yazı...

Haberin Devamı

ICARDI'NİN RAKİBE TEKME ATTIĞINI GÖRDÜNÜZ MÜ?
Arjantinli futbolcunun hiçbir rakibine tekme attığını, omuz attığını, kötü söz söylediğini gördünüz mü? Veya yanlış karar veren hakemi gidip tartakladığına, hakkını ararken aşırıya kaçtığına şahit oldunuz mu? 

DJIKU ELMACIK ICARDI'NİN KEMĞİNİ KIRDI
Bu kadar medeni, pozitif bir futbolcunun uğradığı haksızlıklara bakın... Ghezzal, Beşiktaş derbisinde ayak bileğine ceza sahası içinde o kadar sert bir darbe vurdu ki 2,5 ay sahalardan uzak kaldı. Bu pozisyonda hakem ‘devam’ dedi. Fenerbahçe derbisinde Djiku ceza sahası içinde Icardi’nin yüzüne darbe vurarak elmacık kemiğini kırdı. Hakem Arda Kardeşler bu pozisyona da ‘devam’ dedi. 

YÜZDE YÜZ PENALTISI ES GEÇİLDİ
İstanbulspor maçında nizami golü ofsayt diye verilmedi, ceza sahası içinde kendisine yapılan yüzde yüz penaltı görmezlikten gelindi. Gaziantep maçında yine ceza sahasında Ertuğrul, yıldız golcünün sırtına öyle bir binerek düşürdü ki, bu pozisyona da VAR bakmadı bile. Daha sonra herkes penaltı olduğunu söyledi. Son olarak da Samsunspor maçında bir kez daha yüzde yüz penaltısı ‘es’ geçildi. 
Benim anlayamadığım bu hakem camiasının Icardi’ye bir kastı mı var, yoksa Arjantinlileri mi sevmiyorlar! Biraz daha ileri gideyim Icardi’ye yapılan hareketleri görmezlikten gelerek Galatasaray’ı mı cezalandırıyorlar? Takım olarak sarı- kırmızılılar olağanüstü bir mücadele ortaya koyarak bunun altından kalkabildiler. 

Haberin Devamı



Unutmamak lazım ki, bu süreçte puan da kaybedebilirlerdi. Kıran kırana bir şampiyonluk mücadelesi yaşanıyor. Bunun sonu nereye varacak? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi bu hataların önüne geçmek için çırpınıyor. Yabancı gözlemci getiriyor. Yarı otomatik ofsayt sistemi kuruldu. 26. haftadan itibaren VAR ile hakemler arasındaki konuşmalar kamuoyuna açıklanmaya başlayacak. TFF Başkanı bu hamleleri yaparken, her şeyin düzeleceğine inanıyor mu? Ben inanmıyorum. 
Sayın Nihat Özdemir TFF Başkanı’yken çok mücadele verdi, başaramadı, sonunda gitti. Benim Büyükekşi için de düşüncelerim aynı. Çok uğraşıyor düzeltmek için ama başarılı olma şansı maalesef hiç yok gibi.

Yazarlar