Almanya Bundesliga Ozan Kabak damgası! Transfer olduktan sonra şov yapıyor

Ozan Kabak damgası! Transfer olduktan sonra şov yapıyor

20.08.2022 - 18:59 | Son Güncellenme:

Bundesliga ekibi Hoffenheim'ın Schalke'den kadrosuna kattığı Ozan Kabak, Almanya'ya geri dönmesinin ardından adeta küllerinden doğdu. Genç savunmacı, Hoffenheim'da gösterdiği performansla adeta parmak ısırttı. 22 yaşındaki oyuncunun Bayer Leverkusen maçındaki performansı da gündem oldu.

Ozan Kabak damgası Transfer olduktan sonra şov yapıyor

Hoffenheim, bonservisi Schalke'de bulunan Ozan Kabak'ı sezon başında transfer etti. 22 yaşındaki stoper, Almanya'ya geri dönmesinin ardından kariyerinde yeniden çıkışa geçti. Ozan Kabak son olarak Bayer Leverkusen maçına damga vurdu.

Haberin Devamı

GALATASARAY ALTYAPISINDA YETİŞTİ

Ozan Kabak'ın profesyonel kariyeri Galatasaray altyapısında başladı. Fatih Terim'le birlikte A takımda forma şansı bulan Ozan Kabak, 2018-2019 sezonu devre arasında 11 milyon euro karşılığında Stuttgart'a imza attı. Schalke kısa bir süre sonra 15 milyon euro ödeyerek Ozan Kabak'ı kadrosuna kattı. Genç futbolcu, Liverpool'un ilgisini çekti ve Premier Lig devine imza attı. Ozan Kabak geçtiğimiz sezonu da Norwich City'de kiralık olarak geçirdi.

Ozan Kabak damgası Transfer olduktan sonra şov yapıyor

5 MİLYON EURO ÖDENDİ

22 yaşındaki oyuncunun adı Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'la da anılırken Hoffenheim'ın yolunu tuttu. Bundesliga ekibi bu transfer için Schalke'ye 5 milyon euro ödedi. Ozan Kabak'la 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzalandı. Başarılı stoperin güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

GOL ATTI, ASİST YAPTI

Ozan Kabak'ın Hoffenheim kariyeri oldukça hızlı başladı. 22 yaşındaki stoper ilk olarak Almanya Kupası'nda Rodinghausen maçında sonradan oyuna dahil oldu. Ozan Kabak bu müsabakada fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Genç stoper Borussia Mönchengladbach deplasmanında da sonradan oyuna girdi. Ozan Kabak son olarak geçtiğimiz hafta takımının Bochum'u 3-2 mağlup ettiği maçta fileleri havalandırdı.

Ozan Kabak damgası Transfer olduktan sonra şov yapıyor

LEVERKUSEN MAÇINA 11'DE BAŞLADI

Ozan Kabak'ın bu performansı Andre Breitenreiter'in dikkatini çekti. Genç stoper Bayer Leverkusen müsabakasında maça ilk 11'de başladı. Hoffenheim'ın 9'uncu dakikada üstünlüğü yakaladığı müsabakada Ozan Kabak, 35'inci dakikada orta sahadan kaptığı top sonrası rakiplerinden sıyrılıp ortasını yaptı. Ozan Kabak'ın ortasında savunmadan seken topu Kramaric boş ağlara gönderdi. Hoffenheim taraftarları bu gol için Ozan Kabak'ı tebrik etti.

TARAFTARLARDAN DESTEK

Ozan Kabak'ın performansı Almanya'da kısa süre içerisinde gündem oldu. Hoffenheim taraftarları, 22 yaşındaki oyuncuya başarı dileklerinde bulundu. Ozan Kabak'la ilgili çok sayıda övgü dolu yorum yapıldı.

Yazarlar