Galatasaray ÖZEL - Cenk Ergün ve Jason Denayer buluştu! Transfer kararını verdi

ÖZEL - Cenk Ergün ve Jason Denayer buluştu! Transfer kararını verdi

19.06.2022 - 21:52 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkanlık koltuğuna oturmasının ardından sportif direktörlük görevine getirdiği Cenk Ergün transfer çalışmalarına hız verdi. Cenk Ergün, İstanbul'da bulunan Jason Denayer'le görüştü. 26 yaşındaki savunmacı transfer için karar verdi.

ÖZEL - Cenk Ergün ve Jason Denayer buluştu Transfer kararını verdi

Galatasaray Spor Kulübü'nde Başkan Dursun Özbek'in sportif direktörlüğe getirdiği Cenk Ergün göreve hızlı başladı. Sarı-kırmızılılarda daha önce çeşitli görevlerde bulunan Cenk Ergün, İstanbul'a tatil için gelen Jason Denayer'le buluştu. İkili arasındaki görüşmenin detaylarına MİLLİYET ulaştı.

Haberin Devamı

İSTANBUL'A GELDİ

Jason Denayer, Fransa'da ligin tamamlanmasının ardından soluğu İstanbul'da aldı. Tecrübeli futbolcunun 2 günlüğüne Türkiye'ye geldiği öğrenildi. Jason Denayer, İstanbul'da Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'le bir görüşme gerçekleştirdi.

ÖZEL - Cenk Ergün ve Jason Denayer buluştu Transfer kararını verdi

PAYLAŞIMI HEYECANLANDIRDI

Kariyeri konusunda henüz karar vermeyen ve bonservisini elinde bulunduran Jason Denayer, İstanbul'a gelir gelmez bir paylaşımda bulundu. Belçikalı savunmacının bu paylaşımı kısa süre içerisinde gündem haline geldi. Bazı taraftarlar bu paylaşım sonrası tecrübeli futbolcuya transfer mesajları atmaya başladı.

BEŞİKTAŞ İDDİALARI GÜNDEMDEYDİ

Jason Denayer'in paylaşımı sonrası çok sayıda transfer iddiası ortaya atıldı. Fransız basını Belçikalı savunmacı ile Beşiktaş'ın görüşmelerde bulunduğunu iddia etti. 26 yaşındaki savunmacının transfer kararına MİLLİYET ulaştı.

Haberin Devamı

ÖZEL - Cenk Ergün ve Jason Denayer buluştu Transfer kararını verdi

CENK ERGÜN'LE BULUŞTU

Belçikalı futbolcu tatil için geldiği İstanbul'da Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'le buluştu. Cenk Ergün'le Jason Denayer arasındaki görüşmelerde 26 yaşındaki oyuncunun kararı belli oldu. Jason Denayer, Türkiye'de sadece Galatasaray forması giyeceğini Cenk Ergün'e iletti.

İŞTE G.SARAY'IN TEKLİFİ

Sarı-kırmızılıların bonservisini elinde bulunduran tecrübeli oyuncuya maaş teklifi de netlik kazandı. Süper Lig devi, Jason Denayer'in yıllık 1 milyon 800 bin euroluk teklifi kabul etmesi halinde, tecrübeli futbolcuyla sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

ÖZEL - Cenk Ergün ve Jason Denayer buluştu Transfer kararını verdi

PROFİLİNDE 'ASLAN' VAR

Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelen Jason Denayer'in aktif olarak kullandığı Instagram hesabında hala 'Aslan' emojisi olması dikkat çekiyor. Tecrübeli savunmacı, Sunderland'e kiralandığı sezonda da Galatasaray forması giymek istemiş ancak Manchester City buna karşı çıkmıştı.

SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ

Ligue 1 ekibi Olimpik Lyon'la sözleşmesi sona eren Jason Denayer bonservisini eline aldı. Tecrübeli savunmacı geçtiğimiz sezon Fransız temsilcisinde 21 müsabakada forma şansı buldu. Belçikalı futbolcu bu süreçte rakip fileleri 3 kez havalandırma başarısı gösterdi. Jason Denayer takım arkadaşlarına da 1 gol pası verdi.

Haberin Devamı

ÖZEL - Cenk Ergün ve Jason Denayer buluştu Transfer kararını verdi

MİLLİ TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ

Belçika Milli Takımı'nda da forma savaşında rakiplerine üstünlük kuran Jason Denayer değişilmez isim haline geldi. 26 yaşındaki stoper Belçika Milli Takımı formasını 35 kez giydi. Tecrübeli savunmacı milli formayla rakip fileleri 1 kez sarstı. Öte yandan Jason Denayer'in güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor.

G.SARAY'DA 2 KEZ KİRALIK OYNADI

JMG Lier altyapısında yetişen Jason Denayer daha sonra Manchester City'e transfer oldu. Belçikalı savunmacı, Premier Lig devi tarafından 2014-2015 sezonunda Celtic, 2015-2016 sezonunda Galatasaray, 2016-2017 sezonunda Sunderland ve 2017-2018 sezonunda yeniden Galatasaray'a kiralandı. Sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansla taraftarların sevgisini kazanan Belçikalı oyuncu 2018-2019 sezonu başında 10 milyon euro bedelle Olimpik Lyon'a transfer oldu.

Darwin Núñez'in Liverpool'daki ilk açıklamaları