Galatasaray ÖZEL | Eski Fenerbahçeli Filip Novak'tan olay Galatasaray tahmini! Sparta Prag için şans tanımadı

ÖZEL | Eski Fenerbahçeli Filip Novak'tan olay Galatasaray tahmini! Sparta Prag için şans tanımadı

15.02.2024 - 15:13 | Son Güncellenme:

Galatasaray ile Sparta Prag arasında bu akşam oynanacak maçla ilgili tahminde bulunan Filip Novak, sarı-kırmızılıların yıldız isimleri Icardi ve Zaha ile takımdan ayrılan Sacha Boey hakkındaki düşüncelerini açıkladı.

ÖZEL | Eski Fenerbahçeli Filip Novaktan olay Galatasaray tahmini Sparta Prag için şans tanımadı

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Filip Novak, Sparta Prag-Galatasaray eşleşmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sigma Olomouc takımında futbol hayatını sürdüren 33 yaşındaki oyuncu, UEFA Avrupa Ligi Son 16 play-off turu buluşması için tahminde bulundu, sarı-kırmızılıları yorumladı.

Haberin Devamı

'İSTANBUL'DAKİ MAÇ BERABERE BİTER'
Çek basınına konuşan Novak "Sparta'nın turu geçeceğine inanıyorum, çünkü onları destekliyorum ama çok zor olacak. Özellikle de deplasmandaki maç çok zor olacak. İstanbul'daki maçın berabere biteceğini düşünüyorum. Deplasmanda kazanmaları zor olduğu için içerdeki maçı kazanmak zorundalar" dedi.

'GALATASARAY VE F.BAHÇE DAHA ÜST SEVİYEDE'
"Galatasaray ve Fenerbahçe en iyi Çek kulüplerinden daha üst seviyede" görüşünü dile getiren Filip Novak'a röportajda Aslan'ın Arjantinli yıldızı da sorulunca şu yanıtı verdi: "Icardi goller atıyor ama sık sık da sakatlanıyor. Evet, Icardi önemli ama Galatasaray'ın başka kaliteli oyuncuları da var. Örneğin Wilfried Zaha."

ÖZEL | Eski Fenerbahçeli Filip Novaktan olay Galatasaray tahmini Sparta Prag için şans tanımadı

'SACHA BOEY KALİTESİNİ GÖSTERDİ'
Galatasaray ile yollarını ayırarak rekor bir bonservis ücretiyle Bayern Münih'in yolunu tutan Sacha Boey hakkında ise deneyimli Çek futbolcu "Boey gerçekten iyi bir oyuncu. Kaliteli bir futbolcu olduğunu gösterdi" yorumunu yaptı.  

 

Yazarlar