Fenerbahçe ÖZEL | Fenerbahçe'de Arda Güler - Ali Koç zirvesinin detayları ortaya çıktı! Başkan'dan ilginç formül

ÖZEL | Fenerbahçe'de Arda Güler - Ali Koç zirvesinin detayları ortaya çıktı! Başkan'dan ilginç formül

22.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

2023-24 sezonunda beklenen şampiyonluğu kazanmayı hedefleyen Fenerbahçe, 10 numarada 18 yaşındaki genç yetenek Arda Güler’i forvette de ünlü golcü Edin Dzeko’yu görmek istiyor. Sarı-lacivertli kulüp, Boşnak golcünün transfer görüşmeleri için İstanbul'a geleceğini duyurdu. Başkan Ali Koç'un genç yetenekle yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı.

ÖZEL | Fenerbahçede Arda Güler - Ali Koç zirvesinin detayları ortaya çıktı Başkandan ilginç formül

Sarı-lacivertlilerde herkesin gözü bu hafta alınacak kritik kararlara çevrildi. Arda Güler’in takımda kalması için çalışmalar hızlandı.

Haberin Devamı

Başkan Ali Koç, Arda Güler ve Edin Dzeko ikilisinin 2023-24 sezonunda Fenerbahçe formasını giymesini çok istiyor. Özellikle hücum hattında 18 yaşındaki Arda’nın yeteneği, 37 yaşındaki Edin Dzeko’nun da kalitesi ve tecrübesinin takımı bir üst seviyeye çıkaracağına inanılıyor. Sarı-lacivertli kulüp, Boşnak golcünün transfer görüşmeleri için İstanbul'a geleceğini duyurdu.

 

İSMAİL KARTAL ÖNDE

Bu hafta içerisinde futbol takımının planlamasında kararları alması beklenen Fenerbahçe’de yeni teknik direktör de belli olacak. Adaylar arasında İsmail Kartal ismi bir adım öne çıkıyor. Yerli bir antrenörle yola devam etmek istediği belirten Başkan Ali Koç, 2021-22 sezonunun ikinci yarısında çalıştığı Kartal’ın yeniden göreve gelmesine sıcak bakıyor. Tecrübeli çalıştırıcının tüm önceliği Fenerbahçe...

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerde gelecek haftadan itibaren yeni sezon hazırlıkları için topbaşı yapılacak. Bu sebepten dolayı teknik direktör konusunun artık karara bağlanması isteniyor. İsmail Kartal’ın hem takımı tanıması hem Samandıra’ya hakim olması hem de yakın bir zamanda görev yapması en önemli avantajları olarak dikkat çekiyor. Ayrıca Kartal’ın son dönemde taraftarlarla arasında oluşan olumlu iletişim de biliniyor.

ÖZEL | Fenerbahçede Arda Güler - Ali Koç zirvesinin detayları ortaya çıktı Başkandan ilginç formül

KİRALAMA FORMÜLÜ

Başkan Ali Koç, Arda Güler’in en azından bir sene daha Fenerbahçe’de kalması için formüller arıyor. Ya 1 sene daha devam etmesi için ikna edilmesi hedefleniyor ya da gideceği kulüpten 1 yıl kiralama formülü üzerinde duruluyor. Şu anda Hollanda’nın Ajax takımı Arda için çok istekli. Eğer Ajax, Arda’yı transfer ederse 1 yıl kiralama formülü kolay değil. Fakat daha büyük bir kulüp transferi gerçekleştirirse 1 yıl kiralama şansı daha yüksek olacak.

"1 YIL DAHA KAL"

Fenerbahçe’de bütün camianın merakla beklediği Başkan Ali Koç ve Arda Güler görüşmesi dün gerçekleşti. Şu anda Avrupa futbolunda herkesin hayranlıkla takip ettiği ve adım adım izlediği Arda için Ali Koç, genç yıldızın kalması için yoğun çaba harcıyor. Dünkü görüşmede de Arda’ya ve ailesine Avrupa’ya gitmesinden elbette gurur duyacaklarını ama bir sene daha Fenerbahçe’de kalmasını istedikleri iletildi.

Haberin Devamı

ÖZEL | Fenerbahçede Arda Güler - Ali Koç zirvesinin detayları ortaya çıktı Başkandan ilginç formül

Başkan Ali Koç, gelecek yıl takımı şampiyon yapmak istediklerini ve Arda’nın da en kritik isim olarak kalmasının çok önemli olacağını vurgu- ladı. 18 yaşındaki yıldızın Avrupa’ya gitmesine asla karşı bir tutumlarının olmadığı, daha önce Kim Min Jae, Eljif Elmas ve Vedat Muriç gibi isimlerin buradan büyük liglere gittiği anımsatıldı. Fakat 2023-24 sezonunda takımda yer almasının kendileri için değerli olacağı bildirildi.

GÖZLER ZAJC'TA

Fenerbahçe’de Edin Dzeko ve Arda Güler gelişmeleri kadar Miha Zajc’ın durumu da takip ediliyor. Sözleşmesi sona eren Sloven orta saha ile görüşmeler sürüyor. Sarı-lacivertliler, Zajc’ın takımda kalmasını istiyor. Yıldız futbolcu da Fenerbahçe’de mutlu olduğu için devam etmeye yakın duruyor. Yeni teknik direktörün de Zajc kararında etkili olması bekleniyor. 2021-22 sezonunda İsmail Kartal ve Zajc’ın daha önce uyumlu çalışması bu açıdan olumlu görünüyor.

ÖZEL | Fenerbahçede Arda Güler - Ali Koç zirvesinin detayları ortaya çıktı Başkandan ilginç formül

REKOR OY ATILDI

Haberin Devamı

İtalya’da Tuttosport tarafından her yıl düzenlenen ‘Golden Boy’ ödüllerinde Arda Güler’e yoğun ilgi gösterildi. Dün başlayan 2023’ün ödülü oylamasında Fenerbahçe’nin genç yıldızına kısa sürede yüzde 93.4 oranında oy atıldı. Adeta rekorla başlayan Arda’ya yoğun ilgi gösterildi. Listede Real Madrid’e giden Bellingham, Barcelona’dan Gavi ve Bayern Münih’ten Musiala gibi ünlü isimler de bulunuyor.

KOMBİNELER SATIŞA ÇIKIYOR

Yeni sezon öncesi taraftarların merakla beklediği kombineler hakkında Fenerbahçe’den resmi açıklama geldi. Bugün saat 10.00’dan itibaren kombinelerde yenileme sürecinin başlayacağı bildirildi. Genel satışın ise 7 Temmuz’da başlayacağı ve Kurban Bayramı sürecinde satış merkezinin kapalı olacağı kaydedildi. Kombine fiyatları şöyle: Maraton alt 18 bin TL ile 40 bin TL arası, Fenerium alt 18 bin TL ile 34 bin TL arası, VIP tribün 150 bin TL, Maraton üst ve Fenerium üst 9bin TL ile 15 bin TL arası, kale arkaları 6 bin 500 TL, öğrenci tribünü 3 bin 250 TL, Divan Kurulu üyeleri için Maraton alt H tribünü 8 bin 800 TL.

Haberin Devamı