Fenerbahçe ÖZEL | Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Çağlar Söyüncü planı!

ÖZEL | Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Çağlar Söyüncü planı!

28.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin yeni transferi Çağlar Söyüncü dün gece İstanbul’a geldi. Sarı-lacivertlilerin kiralık olarak kadrosuna kattığı milli futbolcu havaalanında, "İnşallah sezon sonunda güzel bir şampiyonluk alırız" dedi.

ÖZEL | Fenerbahçede İsmail Kartaldan Çağlar Söyüncü planı

Trendyol Süper Lig’in lideri Fenerbahçe ara transferde Leonardo Bonucci ve Rade Krunic’in ardından Çağlar Söyüncü’yü kadrosuna kattı. İspanyol ekibi Atletico Madrid ile sıkı bir pazarlığa giren sarı-lacivertli yönetim, milli futbolcunun Fenerbahçe’de oynamak istemesiyle eli güçlendi, üçüncü takviyesini gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Gece geç saatlerde İstanbul’a gelen Çağlar Söyüncü’yü, Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki ile az sayıda taraftar karşıladı. Milli futbolcu havalimanında kısa bir açıklamada bulunurken, “Türk halkı yıllardır arkamdaydı, bende üstüme düşeni yaptım. Söylenecek çok bir şey yok. Burada Türkiye’deki bütün arkadaşlarımızla aramız iyi. İnşallah sonu güzel bir şampiyonlukla bitiririz” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın çok istediği oyuncu için teknik heyet planını yaptı. Maç eksiği bulunan tecrübeli futbolcu ilk etapta hemen oynatılmayacak. Bonucci’nin gelişi ve Djiku’nun Afrika Kupası’ndan dönmesiyle eli güçlenen Kartal, Çağlar Söyüncü’nün tam olarak hazır olmasıyla onu oynatacak. İsmail Kartal’ın ideal ikilisi gelecek dönemde Çağlar ile Bonucci olacak.

Haberin Devamı

Milli futbolcu La Liga’da son maçına 23 Aralık 2023’teki Sevilla mücadelesinde çıkarken, İspanya Kral Kupası’nda 6 Ocak’ta oynanan Lugo karşılaşmasında ise 46 dakika görev yaptı.

BONUCCI GERİ DÖNÜYOR

Süper Lig’de MKE Ankaragücü’nü konuk edecek olan Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal’ın ilk 11’ini belirlediği öğrenildi. İleri uçtaki 5’liyi ve merkez orta sahadaki ikilisini değiştirmeyi düşünmeyen tecrübeli çalıştırıcı, Başakşehir maçında ağrıları nedeniyle riske etmediği ve kadroya almadığı Leonardo Bonucci’ye bu kez şans verecek. Stoper ikilisi Bonucci ile Djiku olacak. Sarı-lacivertli takımda bekler ise Mert Müldür ve Ferdi Kadıoğlu olacak.

YENİ GOLCÜ YERLİ OLABİLİR

Ara transfer döneminde bugüne kadar üç oyuncuyu kadrosuna katan sarı-lacivertlilerin 4. transferini forvet bölgesine yapabileceği öğrenildi. Edin Dzeko ve Michy Batshuayi’nin yanına sezon başında Umut Nayir’i kadrosuna katan Fenerbahçe, onu Pendikspor’a göndermişti.

Sarı-lacivertli idarecilerin bu boşluğu yeni bir yerli golcüyle doldurmak istediği, İsmail Kartal’ın belirlediği isimlerle görüşmelere başlayacağı bildirildi.

3 İSİM SINIRDA

Sarı-lacivertli takımda MKE Ankaragücü maçı öncesi Miguel Crespo, Michy Batshuayi ve Djiku sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Trendyol Süper Lig’de 3 sarı kartı bulunan üç futbolcu bugünkü mücadelede oynayıp kart görmesi durumunda Antalyaspor deplasmanında forma giyemeyecek.