Fenerbahçe ÖZEL | Fenerbahçe'de Süper Kupa planı! Galatasaray, kupayı alamayacak

ÖZEL | Fenerbahçe'de Süper Kupa planı! Galatasaray, kupayı alamayacak

07.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe kulüp tarihinin en farklı günlerinden birini yaşayacak. Sarı-lacivertli takımda U19 futbolcuları, önce lig maçına çıkacak, ardından Şanlıurfa’ya giderek Galatasaray ile Süper Kupa mücadelesi yapacak.

ÖZEL | Fenerbahçede Süper Kupa planı Galatasaray, kupayı alamayacak

Trabzonspor deplasmanında yaşanan olayların ardından, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda yeni adımlar atmak için üyelerden destek alan Fenerbahçe ilk olarak bugün Galatasaray ile Şanlıurfa Stadı’da oynanacak Süper Kupa mücadelesine U19 takımıyla çıkacak.

Haberin Devamı

İlk tepkisi için yol haritasını tek tek belirleyen sarı-lacivertlilerin bugünkü stratejisi şöyle olacak.

İlk olarak Türkiye Futbol Federasyonu, U19 takımının bugünkü maçını ertelemediği için Fenerbahçe yeni bir zorluk yaşayacak. Sarı-lacivertli genç futbolcular önce bu mücadeleye çıkacak, bitiminde ise hemen Şanlıurfa’ya giderek sahaya çıkacak.

Sarı lacivertli takımın ayrıca 9 genç oyuncuyla sahaya çıkması bekleniyor. Bu futbolculardan 3 tanesi sakatlık gerekçesiyle kenara gelecek, böylece maç tatil edilecek.

Tatil kararı nedeniyle bugün herhangi bir kupa töreni yapılmayacak. Bir haftalık sürecin ardından karar açıklanacak ve kupa Galatasaray’a verilecek.

Normal şartlarda Süper Kupa mücadelesinde teknik direktör İsmail Kartal’ın yedek kulübesinde olması gerekiyor. Ancak Kartal o gün rahatsızlanır ya da rapor alırsa herhangi bir antrenör çıkabilir. Bu nedenle takım başında Murat Zeki Göle’nin olması bekleniyor.

Haberin Devamı

U19 takımı, ezeli rakip Galatasaray ile maç oynarken, A Takım ise iki günlük iznin ardından perşembe günü Olympiakos ile UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde yapacağı çeyrek final ilk maçının hazırlıklarına devam edecek.

Yazarlar