Galatasaray ÖZEL | Galatasaray doktoru Yener İnce'den Icardi açıklaması

ÖZEL | Galatasaray doktoru Yener İnce'den Icardi açıklaması

24.10.2023 - 22:20 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Alman ekibi Bayern Münih’e 3-1 yenilen Galatasaray, 23 maç sonra kaybetti. Sarı-kırmızılı kulübün doktoru Yener İnce Icardi ile ilgili açıklama yaptı.

ÖZEL | Galatasaray doktoru Yener İnceden Icardi açıklaması

SKORER

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Galatasaray evinde Alman ekibi Bayern Münih ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı. Aslan bu sonuçla 23 resmi maç sonra kaybetti. Cimbom oynadığı 23 karşılaşmada 20 galibiyet ve 3 beraberlik almıştı.

ICARDI YİNE BOŞ GEÇMEDİ
Sarı-kırmızılıların golcüsü Mauro Icardi, bu maçı da boş geçmedi. Mücadelenin 30. dakikasında kazanılan penaltıda topun başına geçen Icardi, panenka vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımının tek golünü attı. 30 yaşındaki futbolcu böylece bu sezonki 15. golünü kaydetti. Arjantinli futbolcu bu gollerin 10’unu Süper Lig’de, 3’ünü Şampiyonlar Ligi elemelerinde, 2’sini de grup maçlarında attı. Karşılaşmaya 11’de başlayan Mauro Icardi, 90 dakikada sahada kaldı.

Haberin Devamı

YENER İNCE: ICARDI İĞNEYLE OYNADI
Sakatlığı nedeniyle maça ilk 11'de çıkıp çıkmayacağı tartışma konusu olan Icardi ile ilgili kulüp doktoru Yener İnce SKORER'e açıklamalarda bulundu. İnce Icardi için 'İğneyle oynadı, elimizden bu kadarı geldi' ifadelerini kullandı.

SEYİRCİ REKORU
Bu önemli karşılaşmada seyirci rekoru kırıldı. Mücadeleyi stadyumda toplam 51 bin 792 seyirci izledi. Bu aynı zamanda RAMS Park’ta en çok seyircili karşılaşma oldu.
Sarı-kırmızılı taraftarlar yaptıkları tezahüratlarla takımlarına 90 dakika boyunca destek oldu.