Galatasaray ÖZEL | Galatasaray taraftar çağırdı, Nelsson gitmedi!

ÖZEL | Galatasaray taraftar çağırdı, Nelsson gitmedi!

24.10.2023 - 19:49 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile karşı kaşrıya gelen Galatasaray'da Nelsson'un tavrı dikkat çekti. Sarı-kırmızılıların isteğine Danimarkalı futbolcu olumlu yanıt vermedi.

ÖZEL | Galatasaray taraftar çağırdı, Nelsson gitmedi

SKORER

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, Bayern Münih'i evinde konuk etti. Maç öncesinde Nelsson ve sarı-kırmızılı taraftarlar arasında yaşanan bir oaly dikkat çekti.

NELSSON TRİBÜNE GİTMEDİ
Galatasaray taraftarları maç öncesinde Nelsson’u uzun süre kale arkasına yumruk şov için çağırdılar. Ancak yedeklerle yer alan Danimarkalı oyuncu tribüne gitmedi.

İDMANDA SOĞUK TAVIR
Öte yandan dünkü idmanda Danimarkalı stoperin, kendisiyle selamlaşmaya gelen Okan Buruk'a hiç pas vermemesi tepki çekti. Antrenman sırasında kenarda oturan Nelsson'un yanına gelen Okan Buruk, başarılı savunmacıyla tokalaştı. Bu sırada Nelsson'un Buruk'a karşı soğuk tavrı dikkat çekti.

ÖZEL | Galatasaray taraftar çağırdı, Nelsson gitmedi

BURUK: NELSSON İLE KONUŞTUK
Teknik Direktör Okan Buruk, Nelsson ile ilgili olarak şunları söyledi; Victor Nelsson ile dün konuştuk. Oynamadığı için mutsuz. Onun bölgesinde oynayan ve formda oyuncu var. Zamanı geldiğinde oynayacak. Bu takımda herkes oynayacak. Bizim en önemli isimlerimizden biri Victor. Oynamadığı için üzüntü yaşıyor ama çalışmasına devam ediyor. Birçok oyuncu kötü olduğu için oynamıyor gibi bir durum yok. Yerlerine oynayanlar iyi performans veriyor ve kazanıyoruz. Empati yaptığımda, oynamamak üzücü.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

FORMAYI DAVINSON KAPTI
Serbest kalma bedeli 25 milyon euro olan Danimarkalı oyuncu için yaz döneminde gelen teklifler yetersiz bulunmuştu. Sarı-kırmızılıların, Sanchez’in çabuk adaptasyonu ve başarılı performansı sonrası Nelsson’u satma kararı aldığı bildirildi.

Genç stoper için gelecek 20 milyon euroya “tamam” denileceği öğrenildi. Galatasaray’da Nelsson’un satılma olasılığının güçlenmesiyle beraber devre arasında bir stoper takviyesi için liste oluşturulduğu da bildirildi. Scoutların olası transfer hamlesi için Avrupa liglerinde top koşturan çok sayıda oyuncuyu yakından takip ettikleri vurgulandı.

Haberin Devamı

Galatasaray, Nelsson’u Ağustos 2021’de 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında FC Kopenhag’dan kadrosuna katarken, 5 yıllık sözleşme imzalatmıştı. Danimarkalı futbolcu, sarı-kırmızılı formayla 93 resmi maça çıktı. Rakip ağlara 2 gol gönderen Nelsson bir kez de asist yaptı.