Galatasaray ÖZEL | Galatasaray - Sparta Prag maçı sonrası olay benzetme! 'Sağır edici bir kükremeye dönüştü'

ÖZEL | Galatasaray - Sparta Prag maçı sonrası olay benzetme! 'Sağır edici bir kükremeye dönüştü'

16.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Galatasaray'ın Sparta Prag'ı 90+1'inci dakikada devirdiği maç Çekya basınında manşetlere taşındı. Çekya basınında yer alan haberde atmosferle ilgili çarpıcı bir benzetmede bulunuldu.

ÖZEL | Galatasaray - Sparta Prag maçı sonrası olay benzetme Sağır edici bir kükremeye dönüştü

Galatasaray - Sparta Prag karşılaşması Çekya'da büyük yankı buldu, maçın kendisi gibi heyecan dolu ifadelere sahne oldu.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Galatasaray- - Sparta Prag karşılaşması Çek basınında geniş yer buldu. İstanbul'da heyecanlı bir doksan dakika yaşandığını okuyucularına duyuran yayın organlarında, konuk ekibin deplasmandan iyi bir skorla ayrılmayı son anda kaçırdığı, çekişmeli maçta son anda sarı-kırmızılıların güldüğü belirtildi.

Çek basınında öne çıkan haberler şöyle:

İdnes: Son sözü Icardi söyledi

İdnes internet sitesi maç haberini, karşılaşmayı İstanbul'da takip eden muhabirinin imzasıyla yayınladı. 'Son sözü Icardi söyledi' başlıklı haberde şu değerlendirmeler yer aldı: "Sparta takımı iki kez geriden gelip maçta eşitliği sağlamasına rağmen üçüncü golü yemekten kurtulamadı. Galatasaray'ın yıldızlarının, onları tavizsizce cezalandırdığı hatalar yaptılar, en sonda da cezayı Icardi kesti."

Haberin Devamı

ÖZEL | Galatasaray - Sparta Prag maçı sonrası olay benzetme Sağır edici bir kükremeye dönüştü

Blesk: Icardi ile kötü biten dram

Blesk gazetesinde haber 'Icardi'nin golüyle kötü biten bir dram' başlığıyla yayınlandı ve şu satırlara yer verildi: "Sparta, Eylül 1989'da Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği maçtan bu yana Türkiye'de üst üste yedinci maçı kazanamadı ve bu serideki altıncı yenilgisini aldı."

Sport: Çılgın maçta savaş kaybedildi

Sport internet sitesinde, İstanbul'daki UEFA Avrupa Ligi karşılaşması için şu yorumlara yer verildi: "Türkiye'de çılgın maçta iki kırmızı, beş gol. Sonunda Sparta, Galatasaray'a karşı savaşı kaybetti. En çılgın kısmı ise maçın sonuydu. Wiesner 90. dakikada Muslera'yı başından vurdu, sonrasında Icardi bitirişi gerçekleştirdi."

ÖZEL | Galatasaray - Sparta Prag maçı sonrası olay benzetme Sağır edici bir kükremeye dönüştü

Ceska televize: Icardi uzatmada nakavt etti

Çekya'nın kamu televizyon kurumu olan Ceska televize'nin internet sitesinde 'Sparta, İstanbul'da beraberliğe uzanıyordu ancak Icardi uzatmalarda nakavt etti' diye haber başlığı atıldı ve "Wiesner konuk takıma galibiyeti getirebilirdi ancak Uruguaylı kaleci şutu yüzüyle kurtardı. Bunun yerine galip gelen Galatasaray oldu" denildi.

Sparta Prag: Islık ve tezahürat, sağır edici bir kükremeye dönüştü

Sparta Prag kulübünün resmi sitesinde maç haberi 'Son anda az farkla yenilgi' başlığıyla yayınlandı. Yazıda şu ifadeler kullanıldı: "Maç başladı ve her yerde mevcut olan ıslık ve tezahürat, sağır edici bir kükremeye dönüştü. Spartalılar, heyecan verici atmosfere rağmen oyuna iyi başlasa da skorda geri düştü. Son anlarda Muslera bir mükemmel kurtarış daha yaptı. Galatasaray ayağına gelen şansı Icardi ile iyi değerlendirdi."

Yazarlar