Galatasaray ÖZEL | Galatasaray'da Erden Timur'dan Sacha Boey açıklaması!

ÖZEL | Galatasaray'da Erden Timur'dan Sacha Boey açıklaması!

25.01.2024 - 23:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Sacha Boey ile ilgili transfer iddialarını Milliyet'e konuşarak yanıtladı.

ÖZEL | Galatasarayda Erden Timurdan Sacha Boey açıklaması

Bayern Münih'in transfer etmek istediği Sacha Boey ile ilgili resmi açıklama geldi. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, İstanbulspor maçının ardından Sacha Boey ile ilgili transfer iddialarına cevap verdi.

Haberin Devamı

Erdem Timur, Sacha Boey için Bayern Münih ile henüz bir anlaşma olmadığını belirtti. Erden Timur, "Konuşulan rakamlara Boey’u vermeyiz" dedi.

BURUK: AĞRI HİSSETTİĞİNİ SÖYLEDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sacha Boey'un İstanbulspor maçı kadrosunda olmama nedenini şu sözlerle açıklamıştı: "Sacha Boey ayağında ağrı hissettiğini, oynayamayacak durumda olduğunu söyledi. O yüzden değişiklik yaptık."

Sacha Boey bu sezon Galatasaray'da 31 maçta şans buldu. Fransız sağ bek bu süreçte savunma katkısının yanı sıra rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısı gösterdi.

23 yaşındaki Sacha Boey'un Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Fransız futbolcunun güncel piyasa değeri 22 milyon euro.